en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Welkom bij Woudschoten!

Tussen al het groen van landgoed Woudschoten in Zeist vind je ons hotel en conferentiecentrum. Deze sfeervolle accommodatie met 30 flexibele zalen en 140 hotelkamers is al jaren dé locatie voor evenementen, congressen, conferenties, teamuitjes en weekendjes weg.

Landgoed Woudschoten

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum ligt op een eigen, bosrijk landgoed van maar liefst 45 hectare! Dit landgoed is heel geschikt voor verschillende teambuildingsactiviteiten. We zien onze gasten ook vaak een wandeling maken of sportief bezig zijn op de trimbaan.

Uw bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd

Of het nou een congres, vergadering, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst is, bij Woudschoten bent u aan het juiste adres. Ons personeel weet hoe ze uw verblijf zo prettig mogelijk maken. Van het bemannen van de bar tot het verzorgen van een heerlijke maaltijd, wij staan voor u klaar.

Overnachten in de natuur

Er lekker een paar dagen tussenuit kan bij ons natuurlijk ook! Wandelen, sporten, fietsen en culinair genieten; het kan allemaal op ons eigen landgoed. Kijk hier voor onze mogelijkheden en ontdek Landgoed Woudschoten en de Utrechtse Heuvelrug vanuit ons fijne hotel.

Kortom…

Wat zijn uw wensen? Bij Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum is (bijna) alles mogelijk! Het enige dat u hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van uw verblijf. En even reserveren natuurlijk.

Wij verzorgen de rest, dat is onze natuur.

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen

Actueel

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwsberichten van Woudschoten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief