Woudschoten beschikt over een zeer groot eigen landgoed. Tussen al dit groen bieden we uitstekende faciliteiten in een zeer verzorgde accommodatie. Om u van beide mogelijkheden te laten genieten, hebben wij een Buitengewoon-arrangement samengesteld.

U stelt uw eigen Buitengewoon-arrangement samen door onze standaard vergaderarrangementen uit te breiden met onderstaande mogelijkheden:

  • picknicklunch en gebruik van het prachtige Amfitheater (toeslag € 15,00 p.p)
  • wandeling van 1 uur onder begeleiding van boswachter met afsluitend een biologische lunch in het amfitheater (toeslag € 20,00 p.p)
  • wandeling met ezels in samenwerking met de Ezelsociëteit. Een wandeling met ezels duurt ca. 2 uur en is inclusief ontvangst met koffie en wat lekkers en een rondleiding over de ezelsociëteit. De wandeling is buiten, informatief en leerzaam (toeslag € 25,00 p.p). Met de keuze voor deze mogelijkheid steunt u bovendien een maatschappelijk betrokken organisatie die afhankelijk is van giften. Stichting De Ezelsociëteit wordt gesteund door de Nederlandse Stichting voor Hulp aan dieren (NSHD) en draagt het keurmerk Goed Besteed. Dit keurmerk licht goede doelen door.
  • avontuurlijk Buiten koken in samenwerking met www.hetbuiten.nu
    Vuur stoken, koken, eten en drinken in een natuurlijke omgeving. De duur van een luncharrangement is ca. 2,5 uur (toeslag € 27,50 p.p.) en dat van een dinerarrangement ca. 3,5 uur (toeslag € 32,50 p.p) . De workshop vindt plaats in ons Amfitheater en de maximale groepsgrootte bedraagt 40 personen.

Indien de workshop niet ter vervanging van een lunch of diner inclusief uw vergaderarrangement wordt geboekt, gelden andere tarieven.

X

call me back