Soester Wandelweekend

terug naar aanbiedingen

Boek hier uw kamer voor het Soester Wandelweekend.

Le Champion introduceert in 2018 in samenwerking met de Rotaryclub Soest-Baarn een spiksplinternieuw wandelevenement in Soest-Baarn! De allereerste editie zal plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018.

In en rondom Soest en Baarn liggen prachtige, unieke natuurgebieden met afwisselend zandvlaktes en duinen- bos- en heidegebied. Er zijn op zaterdag drie wandelroutes uitgezet ten zuiden van Soest en Baarn en op zondag drie wandelroutes ten noorden van beide plaatsen. Er kan dagelijks gewandeld worden over afstanden van 10, 20 of 30 km. Ook kan je één van de beide dagen wandelen over deze afstanden. De start- en finishlocatie is op het Gildeterrein in Soest. Het nieuwe wandelevenement vindt plaats in het weekend voorafgaande aan de jaarlijkse Gildefeesten

Voor de allereerste editie is gekozen om te wandelen voor Stichting Semmy als goede doel. Stichting Semmy zet zich in voor kinderen met hersenstamcelkanker. Stichting Semmy heeft vorig jaar landelijke bekendheid gekregen met Serious Request en de nagellakactie van Tijn. Naast de vrijwillige bijdrage die wandelaars gelijktijdig met de inschrijving kunnen doen, zullen ondermeer de parkeerinkomsten op het Gildeterrein ten gunste komen van het goede doel. Naast Stichting Semmy worden ook lokale goede doelen betrokken bij het evenement.

Per boeking sponsoren wij 10,00 euro aan het goede doel!