en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Haka workshop

Een Haka workshop is een krachtige teambuildingsactiviteit. Door unieke locatie van deze workshop, namelijk midden in het bos, voelt deze workshop nóg krachtiger aan!

Haka betekent dans en wordt voornamelijk beoefend door de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland. Haka is een uiting van zowel uiterlijke kracht als innerlijke kracht. Hierbij wordt zowel de stem als het lichaam gebruikt. Het hele lichaam wordt ingezet om zowel individueel als met een groep een doel duidelijk neer te zetten. Tijdens een workshop leert iedereen in zeer korte tijd te denken, handelen en succesvol te zijn in een hecht team. Ontdek hoe een teamenergie ingezet kan worden bedrijfsdoelen te behalen.

Verschillende soorten Haka

Er zijn vele soorten Haka. De Haka dans is het meest bekend door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks. Zij zetten Haka in als uiting van kracht en dapperheid met als doel de tegenstanders op voorhand te intimideren. Tijdens deze workshop leren de teams een makkelijk aan te leren Haka vol gezamenlijke energie. De deelnemers doorlopen hierbij een teamproces waarbij de Haka dient om een efficiënt en succesvol team te bouwen. De workshop is verrassend, energiek en humoristisch.

Haka is een krachtige manier om zelf of met een groep iets duidelijk neer te zetten door het lichaam en stem te combineren
Bekend van het Nieuw-Zeelandse rugbyteam
Energiek, dynamisch, informatief en op maat te maken!

Wilt u ook uw team op een originele en actieve manier samenbrengen? Vraag dan naar de mogelijkheden! Dit kan via 0343 492 492,
via reserveringen@woudschoten.nl of via onze reserveringswidget rechts onderin op onze site.

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen

Teambuildingsactiviteiten

Bootcamp

Wilt u samen met uw team de dag gezond beginnen? Start dan met een bootcamp op ons landgoed samen met een deskundige trainer.

Meer informatie

Buitengewoon-arrangement

Tussen al het groen biedt Woudschoten uitstekende faciliteiten in een zeer verzorgde accommodatie. Klik hieronder voor alle mogelijkheden.

Meer informatie

Buitenkoken

Vuurtje stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn en een natuurlijke omgeving? Wij stellen graag met u het menu en arrangement op maat samen.

Meer informatie

Handboogschieten

Lukt het uw team om onder “druk” de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teamprestatie?

Meer informatie

Schapen drijven

Onder professionele begeleiding met border collies schapen drijven is niet alleen leuk, het brengt ook de communicatieve vaardigheden van uw medewerkers aan de orde.

Meer informatie

Schermen

Schermen is een bijzondere ervaring. Leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als teamtraining.

Meer informatie

Segwaytour

Wilt u ons landgoed op een bijzondere manier verkennen? Dit kan bijvoorbeeld met een segway tour.

Meer informatie

Wandeling Boswachter

Op het terrein van Woudschoten woont ook een eigen boswachter. Met hem kunt u een groepswandeling maken over ons landgoed.

Meer informatie