Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Soester Wandelweekend Arrangement

Zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019 vindt weer het Soester Wandelweekend plaats!

Ontdek de veelzijdigheid van Soest en Baarn! 

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus vindt de tweede editie van het Soester Wandelweekend plaats. Le Champion organiseert het wandelevenement in samenwerking met de Rotaryclub Soest-Baarn.

In en rondom Soest en Baarn liggen prachtige unieke natuurgebieden met afwisselend zandvlaktes en duin-, bos- en heidegebied. Deze unieke omgeving wordt tijdens het evenement gecombineerd met de vele prachtige bezienswaardigheden, waaronder landgoed De Paltz, Vliegbasis Soesterberg, Paleis Soestdijk en kasteel Groeneveld. Zowel op zaterdag als op zondag (of op beide dagen) kun je kiezen voor een afstand van 10, 20 of 30 km. Alle bedragen van het Soester Wandelweekend, die gegenereerd worden door de Vrienden van het Soester Wandelweekend gaan rechtstreeks en volledig naar twee lokale goede doelen: dat is dit jaar Stichting De Regenboogboom en Stichting FrankLin, zie ook www.regenboogboom.nl en www.stichtingfranklin.nl.  Meer informatie is te vinden op de website van het Soester Wandelweekend.

Het ARRANGEMENT

Ook Woudschoten biedt dit jaar weer een arrangement aan voor alle wandelaars! U vindt het arrangement voor het Soester wandelweekend in onze boekingsmodule. Selecteer hier de datum, en indien nog beschikbaar dan kunt u dit arrangement selecteren.

In dit arrangement is inbegrepen:

  • drie gangen menu
  • overnachting in een Comfort tweepersoonskamer
  • uitgebreid ontbijtbuffet

  € 70,25 p.p.

Voorwaarden

  • exclusief toeristenbelasting €2,19 p.p.p.n.
  • prijzen zijn op basis van 2 personen per kamer
  • gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst

Bekijk alvast onze App voor alle up-to-date informatie rondom Woudschoten. Deze is gratis te downloaden:

 

 

 

App store

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492