en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Arrangementen Woudschoten

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle huidige arrangementen die te boeken zijn op Woudschoten.

Voor meer informatie over onze zakelijke arrangementen kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen via dit contactformulier of via 0343 492 492.

Voor alle weekendje weg- mogelijkheden kunt contact opnemen via info@woudschoten.nl of direct de beschikbaarheid opvragen via onze boekingsmodule.

Onze zakelijke arrangementen

Avondvergadering

Woudschoten is de perfecte locatie om aan het einde van de dag te vergaderen. De intieme vergaderzalen zorgen in de avond voor een warme, zakelijke en hedendaagse sfeer.

Meer informatie

Buitengewoon-arrangement

Tussen al het groen biedt Woudschoten uitstekende faciliteiten in een zeer verzorgde accommodatie. Klik hieronder voor alle mogelijkheden.

Meer informatie

Buitenkoken

Vuurtje stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn en een natuurlijke omgeving? Wij stellen graag met u het menu en arrangement op maat samen.

Meer informatie

Ontwikkelen in het weekend

Soms zitten er simpelweg te weinig dagen in een week. Geen probleem. In het weekend kunt u bij ons ook evenementen, congressen of een bijeenkomst organiseren.

Meer informatie

Voorovernachten

Op tijd en uitgerust starten? Kom de avond voor uw meeting naar Woudschoten en overnacht voor een speciaal tarief.

Meer informatie

Zakelijk – Fit

Actief de meeting starten of zelfs onderbreken? Breidt uw arrangement uit met onze sportieve mogelijkheden.

Meer informatie

Weekendje weg - mogelijkheden

Diner Special

Een weekendje weg combineren met een heerlijk diner?

Meer informatie

Fietsarrangement

Ontdek fietsend door de bossen, langs de vele landgoederen en kastelen de Utrechtse Heuvelrug. En sluit af in ons gezellige restaurant met een heerlijk 2 gangen à la carte diner.

Meer informatie

Herfstarrangement

Kom genieten van de prachtige herfstkleuren op ons landgoed tijdens een heerlijke wandeling. En daarna heerlijk ontspannen bij een knapperend haardvuur. Bekijk de mogelijkheden in onze boekingsmodule. Indien beschikbaar op uw voorkeursdatum, kunt u dit arrangement daar selecteren. Herfstarrangement voor 1 nacht: In dit arrangement is inbegrepen: één overnachting op een tweepersoonskamer gratis upgrade naar een…

Meer informatie

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Ontdek de Heuvelrug

Of je nu houdt van een actief dagje uit of een relaxt dagje weg, de Heuvelrug heeft het allemaal. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Super Deal

De beste prijs boekt u hier. Profiteer van onze Super Deal en geniet op een prachtig mooi landgoed midden in de bossen voor een zeer scherpe prijs

Meer informatie

Wellness arrangement

Niets is heerlijker dan een weekend ontspannen op een prachtig landgoed. Speciaal voor u hebben wij in samenwerking met Thermen Soesterberg een wellness arrangement samengesteld.

Meer informatie

Hotel boeken

Wat klanten van ons vinden

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492

feedback_mix.png