en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Arrangementen midden in de natuur

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle huidige arrangementen die te boeken zijn op Woudschoten. Zakelijke mogelijkheden zoals een voorovernachting en onze sportieve mogelijkheden. Ook vindt u hier onze weekendjes weg. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk fietsarrangement?

Voor meer informatie over onze zakelijke arrangementen kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen via dit contactformulier of via 0343 492 492.

Voor alle weekendje weg- mogelijkheden kunt contact opnemen via info@woudschoten.nl of direct de beschikbaarheid bekijken via onze boekingsmodule.

Onze zakelijke arrangementen

Avondvergadering

Woudschoten is de perfecte locatie om aan het einde van de dag te vergaderen. De intieme vergaderzalen zorgen in de avond voor een warme, zakelijke en hedendaagse sfeer.

Meer informatie

Buitengewoon-arrangement

Tussen al het groen biedt Woudschoten uitstekende faciliteiten in een zeer verzorgde accommodatie. Klik hieronder voor alle mogelijkheden.

Meer informatie

Buitenkoken

Vuurtje stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn en een natuurlijke omgeving? Wij stellen graag met u het menu en arrangement op maat samen.

Meer informatie

Ontwikkelen in het weekend

Soms zitten er simpelweg te weinig dagen in een week. Geen probleem. In het weekend kunt u bij ons ook evenementen, congressen of een bijeenkomst organiseren.

Meer informatie

Voorovernachten

Op tijd en uitgerust starten? Kom de avond voor uw meeting naar Woudschoten en overnacht voor een speciaal tarief.

Meer informatie

Zakelijk – Fit

Actief de meeting starten of zelfs onderbreken? Breidt uw arrangement uit met onze sportieve mogelijkheden.

Meer informatie

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Weekendje weg - mogelijkheden

Diner Special

Een weekendje weg combineren met een heerlijk diner?

Meer informatie

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Ontdek de Heuvelrug op de fiets

Of je nu houdt van een actief dagje uit of een relaxt dagje weg, de Heuvelrug heeft het allemaal. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Super Deal

De beste prijs boekt u hier. Profiteer van onze Super Deal en geniet op ons prachtige landgoed midden in de bossen voor een zeer scherpe prijs

Meer informatie

Wellness arrangement

Niets is heerlijker dan een weekend ontspannen op een prachtig landgoed. Speciaal voor u hebben wij in samenwerking met Thermen Soesterberg een wellness arrangement samengesteld.

Meer informatie

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum arrangement Het Nationaal Militair Museum bevindt zich op de voormalige luchtmachtbasis op Soesterberg. Het combineert de collecties van het voormalige Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg en het Legermuseum in Delft. Er zijn talloze stukken te zien, waaronder tanks, vliegtuigen, gepantserde voertuigen en helikopters. Speciaal voor u hebben wij in samenwerking met het…

Meer informatie

Valentijnsarrangement

valentijnsarrangement Verras uw geliefde deze Valentijn met een heerlijk 3-gangen diner inclusief overnachting op ons prachtige landgoed Woudschoten midden in de bossen van de Utrechtste Heuvelrug. Bekijk de mogelijkheden in onze boekingsmodule. Indien beschikbaar op uw voorkeursdatum, kunt u hier het arrangement selecteren. Valentijnsarrangement ontvangst met een glaasje prosecco romantisch 3-gangen diner op vrijdag 14 februari…

Meer informatie

Voorjaarsarrangement

Komt u een heerlijk lang weekend genieten van de Utrechtse Heuvelrug? Kijk hier voor ons Pinksterarrangement.

Meer informatie

Soester Wandelweekend Arrangement

Soester Wandelweekend Arrangement Zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2020 vindt weer het Soester Wandelweekend plaats! Ontdek de veelzijdigheid van Soest en Baarn!  Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus vindt de tweede editie van het Soester Wandelweekend plaats. Le Champion organiseert het wandelevenement in samenwerking met de Rotaryclub Soest-Baarn. In en rondom Soest en…

Meer informatie

Hotel boeken

Wat klanten van ons vinden

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492