en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Feestelijke & Zakelijke evenementen

Zoekt u een locatie in midden Nederland om uw event te organiseren? Woudschoten biedt met haar complete product voor een all-in prijs een multifunctionele accommodatie voor groepen. Of u nu komt voor een jaarvergadering, congres, event, seminar of workshop. Van 100  tot 350 personen hebben wij de perfecte ruimte voor uw business event. Vanwege de Corona-maatregelen is het aantal personen aangepast. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

hoe start u 2022? het jaar 2021 afsluiten en met het hele team een frisse start?

Woudschoten heeft meerdere ruimtes die perfect geschikt zijn als locatie voor een eindejaarsbijeenkomst. Met feestelijk tintje of gewoon een stevige start voor 2022. Via de volgende link vindt u alle informatie.

2021 afsluiten op Woudschoten

Multifunctionele accommodatie

Voor elke gelegenheid zoals een kick off voor 2022, een eindejaarsbijeenkomst, een kwartaalafsluiting of een personeelsfeest, heeft Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum de perfecte ruimte. Naast de Kapel en de outdoor tent voor winterse borrels zijn ook de gezellige sociëteitsbar of ons sfeervolle dinerrestaurant  perfecte locaties. Wij bieden:

  • diversiteit aan mogelijkheden voor uw perfecte diner, borrel of receptie
  • sfeervolle omgeving
  • centrale ligging

Onze reserveringsmedewerkers gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling (0343 492 492) of het contactformulier invullen.

Dit combineren met een passend teambuildingsprogramma? Klik hier.

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492