en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

een frisse start van 2022?

Wij bieden u de perfecte ruimte.

Heeft u al een moment gepland om te toosten op het komende jaar met uw medewerkers?

Woudschoten heeft meerdere ruimtes die perfect geschikt zijn voor een sfeervolle kick off van 2022! Zo hebben wij bijvoorbeeld een echte kapel met prachtige glas-in-lood ramen, een gezellige sociëteitsbar, en een sfeervol restaurant. Alle ruimtes zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijke- als feestelijke evenementen. Zoals (net)werk diners, walking diners, maar ook uitreikingen, jubilea en om te toosten op het nieuwe jaar! De ruimtes beschikken over de meest moderne en gebruiksvriendelijke audio visuele apparatuur.

Samen het jaar knallend starten?

Naast de bovenstaande ruimtes is onze Outdoor tent ook een unieke plek om met uw team 2021 achter u te laten en gezamenlijk te starten aan 2022!

U kunt genieten van heerlijke glühwein of warme chocolademelk met verrassende winterse hapjes terwijl u warm blijft bij de knapperende vuurkorven en terrasheaters. Is het echt te koud, dan kunt u naar binnen in onze, aansluitende gezellige sociëteitsbar.

Voor elke feestelijk gelegenheid hebben wij de perfecte ruimte! Naast de Kapel en de outdoor tent voor winterse borrels zijn ook de gezellige sociëteitsbar of ons sfeervolle dinerrestaurant  perfecte locaties. Wij bieden:

  • sfeervolle ruimte voor iedere gelegenheid diversiteit aan mogelijkheden voor uw perfecte diner, feest, borrel of receptie
  • prachtige omgeving
  • centrale ligging

Om ervoor te zorgen dat wij ieder gezelschap beslotenheid èn een unieke ervaring kunnen bieden, hebben wij slechts een beperkt aantal avonden de mogelijkheid, dus wees er snel bij!

Winters entertainment op Woudschoten

Woudschoten heeft dus meerdere ruimtes die perfect geschikt zijn als locatie voor een nieuwjaarsbijeenkomst. Met feestelijk tintje of gewoon een stevige start voor 2022. Speciaal voor u en uw organisatie creëren wij een unieke beleving. Onze afdeling reserveringen kan u er alles over vertellen!

Wat dacht u van een Koning Winter Diner, een table quiz, een diner “deluxe” met dansen aan tafel, of uw bijeenkomst, diner aankleden met Winter Music from the heart. Benieuwd wat wij voor u kunnen organiseren, iets wat perfect past bij het doel van uw bijeenkomst? En indien mogelijk is wordt alles afgestemd op de maatregelen die op dat moment gelden.

Onze reserveringsmedewerkers gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling (0343 492 492) of een reserveringsaanvraag invullen.

Reserveringsaanvraag

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen