en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Sluit het jaar groots af en start 2024 onvergetelijk!

Op zoek naar de perfecte plek om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in stijl te beginnen? Bij Woudschoten hebben we diverse ruimtes die ideaal zijn voor zowel het einde van het jaar als het begin van 2024. Zo hebben we een betoverende Kapel met prachtige glas-in-lood ramen, een gezellige Sociëteitsbar en een sfeervol restaurant. Bovendien zijn al onze ruimtes uitgerust met de nieuwste en meest gebruiksvriendelijke audiovisuele apparatuur. Bij ons maak je het einde van dit jaar en het begin van 2024 een onvergetelijke ervaring!

Feestelijk nieuws!

Ontvang 10% korting op onze arrangementen tijdens de maanden december, januari en februari. Geniet van een onvergetelijke, voordelige ervaring bij Woudschoten met uitzondering van diensten van derden en extra bestedingen. Let op: deze aanbieding is niet te combineren met bestaande reserveringen. Mis deze kans niet en reserveer snel voor een onvergetelijke ervaring met een sprankelende korting!

Samen het nieuwe jaar knallend beginnen

Laten we samen het nieuwe jaar goed beginnen! Naast de bovenstaande ruimtes, is onze Outdoor tent een unieke locatie om met jouw team 2023 achter je te laten en gezamenlijk het avontuur van 2024 te starten.

Je kan genieten van heerlijke glühwein of warme chocolademelk met verassende winterse hapjes, terwijl je warm blijft bij de knapperende vuurkorven en terrasverwarmers. En als het echt te koud wordt, verwelkomt onze Sociëteitsbar je met open armen.

Of je nu kiest voor de betoverende Kapel, de winterse tent, de gezellige Sociëteitsbar of onze sfeervolle dinerrestaurants, wij bieden:

  • Een sfeervolle omgeving voor elke gelegenheid.
  • Diverse mogelijkheden voor een perfect diner, feest, borrel of receptie.
  • Een prachtige natuurrijke omgeving.
  • Centrale ligging.

Winters entertainment op Woudschoten

Woudschoten biedt diverse ruimtes die perfect zijn voor een eindejaar bijeenkomst. Wij creëren speciaal voor jou en je organisatie een unieke ervaring met een feestelijk tintje of gewoon een stevige start van 2024. Een vorstelijk Koning de Winter Diner, een vermakelijke table quiz, een diner “deluxe” met dansen aan tafel of het aankleden van je bijeenkomst of diner met Music Winter from the heart. Uiteraard sluit het perfect aan op het doel van jouw bijeenkomst.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen organiseren? Gastgerichtheid is onze tweede natuur. Onze reserveringsafdeling staat klaar om je er alles over te vertellen en om jouw specifieke wensen te bespreken. Neem hiervoor contact op via 0343 492 492 of vul een reserveringsaanvraag in.

Reserveringsaanvraag

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen

360°-plattegrond

Verken Woudschoten aan de hand van een plattegrond. Maak gebruik van de navigatiebalk rechtsboven om de Woudschoten-ervaring te beleven.