en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

proosten op het nieuwe jaar?

Sfeervolle nieuwjaarsborrel? De feestruimte krijgt u van ons cadeau!

Wat vliegt de tijd! Het nieuwe jaar is al weer gestart. Heeft u al een moment gepland om te toosten op het komende jaar met uw medewerkers?

Woudschoten heeft meerdere ruimtes die perfect geschikt zijn als feestlocatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld een echte kapel met prachtige glas-in-lood ramen, een gezellige sociëteitsbar,
en een sfeervol restaurant. Alle ruimtes zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijke- als feestelijke evenementen. Zoals (net)werk diners, walking diners,
maar ook uitreikingen, jubilea en om te toosten op het nieuwe jaar! De ruimtes beschikken over de meest moderne en gebruiksvriendelijke audio visuele apparatuur.

Samen het jaar knallend starten?

Naast de bovenstaande ruimtes is onze Outdoor tent ook een unieke plek om een besloten nieuwjaarsborrel te organiseren.
U kunt genieten van heerlijke glühwein of warme chocolademelk met verrassende winterse hapjes terwijl u warm blijft bij de knapperende vuurkorven en terrasheaters. Is het echt te koud, dan kunt u naar binnen in onze, aansluitende gezellige sociëteitsbar.

GRATIS feestRUIMTE

Voor elke feestelijk gelegenheid, krijgt u van ons in januari de perfecte ruimte cadeau! Naast de Kapel en de outdoor tent voor winterse borrels zijn ook de gezellige sociëteitsbar of ons sfeervolle dinerrestaurant  perfecte locaties. Wij bieden:

  • gratis ruimte voor iedere gelegenheid diversiteit aan mogelijkheden voor uw perfecte diner, feest, borrel of receptie
  • sfeervolle omgeving
  • centrale ligging
  • complete verzorging incl. bloemdecoraties van bloemetje.nl

Om ervoor te zorgen dat wij ieder gezelschap beslotenheid èn een unieke ervaring kunnen bieden, hebben wij slechts een beperkt aantal avonden de mogelijkheid, dus wees er snel bij!

Onze reserveringsmedewerkers gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling (0343 492 492) of een reserveringsaanvraag invullen.

reserveringsaanvraag

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492