dé locatie voor de feestmaanden

Een sfeervol en uniek kerstdiner of eindejaarsfeest?
De kapelzaal is vorig jaar geheel vernieuwd en toveren wij om tot een intieme feestlocatie. Deze zaal beschikt over de meest moderne en gebruiksvriendelijke audio visuele apparatuur.
De kapelzaal is uitermate geschikt voor zowel zakelijke- als feestelijke evenementen. Zoals (net)werk diners, walking diners, kerstdiners, maar ook uitreikingen, jubilea en eindejaarsbijeenkomsten.

Samen het jaar afsluiten of juist knallend starten?
Onze outdoor tent is ook een unieke plek om een besloten eindejaars- of nieuwjaarsborrel te organiseren. U kunt genieten van heerlijke glühwein of warme chocolademelk met verrassende winterse hapjes terwijl u warm blijft bij de knapperende vuurkorven en terrasheaters. Is het echt te koud, dan kunt u naar binnen in onze gezellige sociëteitsbar.

Voor elke feestelijk gelegenheid biedt Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum de perfecte ruimte gratis aan. Naast de Kapel en de outdoor tent zijn het imponerende atrium of het sfeervolle dinerrestaurant  perfecte locaties voor bijvoorbeeld een diner. Wij bieden:

  • gratis ruimte voor iedere gelegenheid
  • diversiteit aan mogelijkheden voor uw perfecte diner, feest, borrel of receptie
  • sfeervolle omgeving
  • centrale ligging
  • complete verzorging

Om ervoor te zorgen dat iedere groep een unieke ervaring heeft, hebben wij slechts een beperkt aantal avonden de mogelijkheid voor het organiseren van een evenement, dus wees er snel bij!

Onze reserveringsmedewerkers gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen in te vullen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling (0343 492 492) of het contactformulier invullen.

button (2)