en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Hybride bijeenkomst
de ideale combinatie tussen off- en online

Een online meeting organiseren is natuurlijk perfect corona-proof. Een hybride bijeenkomst is een combinatie tussen off- en online samenkomen. Zowel het fysieke als online publiek beleeft op hetzelfde moment dezelfde inhoud, maar wel vanaf verschillende locaties.

Een hybride bijeenkomst focust op interactie en gaat hiermee verder dan een livestream. Tijdens livestreams gaat het om het zenden van informatie, terwijl de kracht van hybride evenementen ligt bij het vergroten van bereik en betrokkenheid met het publiek.

We vertalen jouw boodschap, zoals een training, incentive of productpresentatie naar een waardevolle online ervaring vol interactie. Elke individuele bezoeker wordt aan de hand van een uniek persoonlijk programma meegenomen en beleeft op jouw eigen inspirerende en interactieve dag.

De bijeenkomst vindt gewoon bij Woudschoten plaats, maar de bezoeker kiest zijn of haar eigen beleving. Neemt hij of zij deel op locatie, vanuit een van onze hotelkamers of thuis achter de laptop? Dus ook nog eens heel erg duurzaam samenkomen!

Meer informatie over het organiseren van een live stream bij Woudschoten
Meer informatie over het organiseren van een videoconferentie bij Woudschoten

Wij helpen graag met opzetten van uw online meeting! U kunt uw reserveringsaanvraag invullen, maar even bellen of mailen kan natuurlijk ook. info@woudschoten.nl of via 0343 492 492

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen