en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Ik wil mensen met een fijne ervaring een goed gevoel geven

Met een aantal korte films laten we de medewerker van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum aan het woord. Deze week is het de beurt aan Kirsten Bloemendal, Hoofd van de afdeling reserveringen van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum.

Ik heb altijd al geweten dat ik in de horeca wilde werken. Als klein meisje zei ik: later als ik groot ben, word ik directeur van een hotel.

Ik wil mensen met een fijne ervaring een goed gevoel geven. Als leidinggevende van de afdeling reserveringen stuur ik aan op zoveel mogelijk eigen verantwoordelijkheid.

Ik wil dat de mensen uit mijn team vanuit zichzelf voelen hoe ze het beste de gasten kunnen aanspreken en nooit ‘nee’ hoeven te zeggen.

Woudschoten past heel goed bij mijn natuur omdat de mensen en het bedrijf waarmaken wat ik beloof. En dat is heel belangrijk voor mij.

De droom die ik had als jong meisje, gasten een heerlijke ervaring bieden, komt hier uit. Mensen ontmoeten, het ze helemaal naar de zin maken en dan met een grote glimlach weer uitzwaaien.

 

 

 

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492

feedback_mix.png