en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Kennis waarmee jij kunt scoren!

Gezien de huidige stand van zaken aangaande het Coronavirus COVID-19 hebben wij besloten dit event te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum.

Gezamenlijk event van Woudschoten en KNVB Campus

KNVB Campus

Woudschoten en de KNVB Campus hebben hun handen ineengeslagen voor een uniek én gratis event op dinsdag 17 maart 2020.
Een middag waarbij jij je geheel verzorgd kunt onderdompelen in de uitdagingen die op ons afkomen. Kennis waarmee jij kunt scoren!

Wie ben jij?

Ben jij normaal gesproken de boeker van externe vergaderingen, events, congressen, bijeenkomsten en teambuildingsactiviteiten voor anderen? Nu sta jij in het middelpunt! Op weg naar 2030, teambuilding & vitaliteit, wat komen we allemaal tegen? Op dinsdagmiddag 17 maart neemt niemand minder dan professor, trendwatcher, ondernemer én topspreker Prof. Ir. Deborah Nas je mee naar een inspirerende toekomst waarin het leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

De rest van de middag staat natuurlijk ook in het teken van teambuilding & vitaliteit. Hoe kan het ook anders, het zit in ons DNA en zijn dé trends voor bedrijven die onderscheidend en duurzaam succesvol willen zijn. Tot slot krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij twee prachtige locaties midden in de bossen van Zeist en sturen we je met een geweldig cadeau naar huis.

Wie is Deborah Nas?

Ze is de meest geboekte trendwatcher van 2019! Al bijna 25 jaar helpt ze organisaties zoals Philips, KPN, Heineken, Unilever, LeasePlan, Ziggo, het Nederlands Forensisch Instituut en gemeentes met vernieuwing. Als professor, ondernemer én trendwatcher staat Deborah bekend als vernieuwer in hart en nieren. Ze geeft het publiek tijdens haar inspirerende presentaties verhelderende inzichten in een wereld waarin vernieuwingen markten volledig op hun kop zetten. Nieuwe technologieën doen ook hun intrede in hoe events georganiseerd worden, en hoe bezoekers deze ervaren. Professor, ondernemer en trendwatcher Deborah Nas geeft u een doorkijkje naar de toekomst.”

 

 

Wanneer: dinsdag 17 maart 2020
Tijdstip: 11.45 – 17.15 uur
Kosten: €0,-

Programma:

11.45 – 12.25:    Ontvangst & presentatie uniek Foodconcept KNVB Campus
12.25 – 12.55:    Heerlijke lunch
13.00 – 14.30:   Rondleiding KNVB Campus & ervaar het oranjegevoel zelf: Een interactief programma
14.30 – 15.00:   naar Woudschoten en ontvangst in de Lounge
15.00 – 16.30:   Deborah Nas
16.30 – 17.15:    Korte rondleiding Woudschoten & netwerkborrel in het nieuwe Atrium restaurant + ontvangst cadeau

Klik hier voor meer informatie over de KNVB Campus

Aanmelden kan hieronder!

Er is ruimte voor maximaal 100 deelnemers. Vanwege de grote belangstelling kijken wij naar functie en werkzaamheden voordat wij je definitief toegang geven. Pas jij perfect in de doelgroep en wil je verzekerd zijn van een toegangsbewijs, meld je dan nu aan!

Bij een afmelding van minder dan 24 uur voor de start van het event zijn wij helaas genoodzaakt een no show fee van €50,- p.p. in rekening te brengen. Dit i.v.m. gemaakte culinaire kosten.
  Inspirerende natuurlijke omgeving
  Centraal gelegen in Nederland
  Goede bereikbaarheid via a28 en a12
  Multifunctionele locatie
  Persoonlijke gastgerichtheid
  Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
  Gratis supersnel WIFI
  Gratis parkeermogelijkheden

  Woudenbergseweg 54
  3707 HX Zeist
  info@woudschoten.nl
  0343 - 492 492