Teambuilding

Wat is er prettiger dan een lange vergader- of trainingssessie te onderbreken voor een korte activiteit in de natuur. Woudschoten Hotel- en Conferentiecentrum heeft een eigen landgoed van maar liefst 45 hectare en is dé perfecte locatie om inspanning te combineren met ontspanning.

Uiteraard verzorgen wij de gewenste catering voor uw outdoor activiteit zoals bijvoorbeeld een
Outdoor energy package voor slechts € 7,50 per persoon
– 1x Sourcy vitaminewater
– 1x chocolade brownie
– 1 glas huisgemaakte smoothy
– 1 candybar
– 1 stuk fruit

Of een koffie package voor € 5,50 per persoon (minimaal 2 kopjes koffie pp en een overheerlijke verse appelflap)

trimbaan

Als u tijdens uw verblijf door in te spannen wilt ontspannen middels een rondje hardlopen. Dan heeft Woudschoten een prachtige route liggen op het eigen landgoed. Tijdens de route kunt u ook diverse oefeningen doen op de duurzame trimtoestellen. De perfect work out tijdens een intensieve training.

amfitheater

Een perfecte locatie voor uw bijeenkomst buiten. Het natuurlijke amfitheater ligt prachtig verscholen in de bossen van ons eigen landgoed. Complete rust om met uw groep te brainstormen of een presentatie te geven.

boswachter

Op het terrein van Woudschoten woont ook een eigen boswachter. Met hem kunt u een groepswandeling maken over ons landgoed. De boswachter kan u alles vertellen over de flora en fauna van het gebied rondom Woudschoten.

schapendrijven

Onder professionele begeleiding met border collies schapendrijven is niet alleen leuk, het brengt ook de communicatieve vaardigheden van uw medewerkers aan de orde.

bootcamp

Wilt u samen met uw team de dag gezond beginnen? Start dan met een bootcamp op ons langoed samen met een deskundige trainer. Verschillende oefeningen komen aan bod en iedereen begint de dag met een boost aan energie.

handboogschieten

Als team op frisse wijze doelgericht aan de slag. In deze één uur durende outdoor break strijdt u in twee gelijkwaardige groepen om de sportieve eer. U leert de beginselen van de handboogsport. Lukt het uw team om onder “druk”de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teamprestatie?

segwaytour

Wilt u ons landgoed op een bijzondere manier verkennen dan kan dit met een segway tour. Een segway beweegt zich voort door het verplaatsen van lichaamsgewicht van de bestuurder. Het rijden van een segway is leuk en een bijzondere ervaring.

buitenkoken

Vuur stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn en een natuurlijke omgeving. Dat zijn de ingrediënten van buitenkoken op Woudschoten.

X

call me back