Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Woudschoten en de 1,5 meter samenleving

Beste gast,

Gelukkig kunnen wij melden dat wij weer open zijn voor particuliere en zakelijke gasten. U bent dus weer van harte welkom op ons landgoed! Ons eigen ruim opgezette landgoed, samen met de ruimte die wij hebben in het pand (3 vleugels),  maakt ons in deze tijd een veilige locatie, waar u ontspannen kunt doen waarvoor u komt. Alles aangepast voor de 1,5 meter samenleving.

Voor al onze zakelijk mogelijkheden kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen via 0343 492 492 of via info@woudschoten.nl 

Uiteraard voldoen wij  geheel aan de richtlijnen van het RIVM en de 1,5 meter samenleving zolang deze wordt voorgeschreven.

Graag stellen wij u hierbij op de hoogte van de belangrijkste beheersmaatregelen waarmee we uitbreiding en besmetting binnen Woudschoten zoveel mogelijk willen minimaliseren.

  • Alle openbare ruimtes zijn ingericht op de 1,5 meter samenleving.
  • Een snelle incheck op 1,5 meter afstand
  • Overal in het pand zijn desinfecterende gel en dozen met tissues aanwezig.
  • Ontbijt, lunch en diner worden voorlopig in aangepaste vorm aangeboden in een omgeving waar de 1,5 meter samenleving gewaarborgd is, alsmede de gezondheid van gast en medewerker.
  • Ons schoonmaakteam werkt met een aangepast schoonmaakprotocol en maakt met grote regelmaat alle trapleuningen, deurklinken, drukknoppen, liftknoppen, tafels, balies en dergelijke schoon.
  • Alle medewerkers zijn geïnformeerd over verschijnselen van het Coronavirus en er is een aangepaste ziekmeldingsprocedure van kracht.
  • Leidinggevenden hebben een aanvullende instructie ontvangen in het kader van ziekmeldingen.
  • Medewerkers zijn geïnstrueerd op persoonlijke voorzorgsmaatregelen, waaronder het regelmatig handen wassen met desinfecterende zeep, toe te zien op extra schoonmaak en een gezonde levensstijl.

Voor aanvullende informatie of een persoonlijke toelichting kunt u vanzelfsprekend terecht bij één van onze receptionistes.

Wij wensen u een aangenaam en zorgeloos verblijf toe.

Met vriendelijke groeten,
Team Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492