Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Woudschoten en de 1,5 meter samenleving

Beste gast,

Door de verlengde maatregelen die op 12 januari bekend zijn gemaakt, zijn wij helaas genoodzaakt Woudschoten nog gesloten te houden
Wij zijn van mening dat wij met de opgelegde beperkingen niet de kwaliteit en gastvrijheid kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Wij hopen vanaf 9 februari u weer veilig te mogen ontvangen. Mocht u de komende periode een reservering bij ons hebben staan, dan nemen wij contact met u op.

Wij wensen u de komende periode veel sterkte en gezondheid toe.
Met vriendelijke groeten,
Team Woudschoten


Graag stellen wij u hierbij op de hoogte van de belangrijkste beheersmaatregelen waarmee we uitbreiding en besmetting binnen Woudschoten zoveel mogelijk willen minimaliseren zodra wij weer open kunnen.

Ons eigen ruim opgezette landgoed, samen met de ruimte die wij hebben in het pand (3 vleugels),  maakt ons in deze tijd een veilige locatie, waar u ontspannen kunt doen waarvoor u komt, binnen én buiten. Alles aangepast aan de 1,5 meter samenleving.

  • Alle openbare ruimtes zijn ingericht op de 1,5 meter samenleving.
  • Bij binnenkomst wordt er een check gedaan op uw gezondheid d.m.v. een korte vragenlijst
  • Overal in het pand zijn desinfecterende gel en dozen met tissues aanwezig.
  • Ontbijt, lunch en diner worden in aangepaste vorm aangeboden in een omgeving waar de 1,5 meter samenleving gewaarborgd is, alsmede de gezondheid van gast en medewerker.
  • Binnen Woudschoten geldt de wettelijke mondkapjesplicht.
  • Ons schoonmaakteam werkt met een aangepast schoonmaakprotocol en maakt met grote regelmaat alle trapleuningen, deurklinken, drukknoppen, liftknoppen, tafels, balies en dergelijke schoon.
  • Alle medewerkers zijn geïnformeerd over verschijnselen van het Coronavirus en er is een aangepaste ziekmeldingsprocedure van kracht.
  • Leidinggevenden hebben een aanvullende instructie ontvangen in het kader van ziekmeldingen.
  • Medewerkers zijn geïnstrueerd op persoonlijke voorzorgsmaatregelen, waaronder het regelmatig handen wassen met desinfecterende zeep, toe te zien op extra schoonmaak en een gezonde levensstijl.
  • Hier kunt u alles nog een keer in één document lezen: maatregelen 1,5 meter samenleving

Voor aanvullende informatie of een persoonlijke toelichting kunt u vanzelfsprekend terecht bij één van onze receptionistes.

Wij wensen u een aangenaam en zorgeloos verblijf toe.

Met vriendelijke groeten,
Team Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492