en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Een sfeervol & uniek kerstdiner of een knallend eindejaarsfeest?

Woudschoten heeft een aantal zalen die perfect geschikt zijn als intieme feestlocatie. Zo hebben wij een echte kapel met prachtige glas-in-lood ramen, een gezellige sociëteitsbar,
en een sfeervol restaurant.  Alle ruimtes zijn uitermate geschikt voor zowel zakelijke- als feestelijke evenementen. Zoals (net)werk diners, walking diners, kerstdiners,
maar ook uitreikingen, jubilea en eindejaarsbijeenkomsten. De ruimtes beschikken over de meest moderne en gebruiksvriendelijke audio visuele apparatuur.

Samen het jaar afsluiten of juist knallend starten?

Naast de bovenstaande ruimtes is onze Outdoor tent ook een unieke plek om een besloten eindejaars- of nieuwjaarsborrel te organiseren.
U kunt genieten van heerlijke glühwein of warme chocolademelk met verrassende winterse hapjes terwijl u warm blijft bij de knapperende vuurkorven en terrasheaters. Is het echt te koud, dan kunt u naar binnen in onze, aansluitende gezellige sociëteitsbar.

GRATIS RUIMTE

Voor elke feestelijk gelegenheid zoals een eindejaars- of nieuwjaarsbijeenkomst, biedt Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in de maanden december en januari de perfecte ruimte gratis aan. Naast de Kapel en de outdoor tent voor winterse borrels zijn ook de gezellige sociëteitsbar of ons sfeervolle dinerrestaurant  perfecte locaties. Wij bieden:

  • gratis ruimte voor iedere gelegenheid diversiteit aan mogelijkheden voor uw perfecte diner, feest, borrel of receptie
  • sfeervolle omgeving
  • centrale ligging
  • complete verzorging incl. bloemdecoraties van bloemetje.nl

Om ervoor te zorgen dat wij ieder gezelschap beslotenheid èn een unieke ervaring kunnen bieden, hebben wij slechts een beperkt aantal avonden de mogelijkheid, dus wees er snel bij!

Onze reserveringsmedewerkers gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling (0343 492 492) of het contactformulier invullen.

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492