en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Outdoor activiteiten voor het hele team

Veel mensen vinden het fijn om even buiten te zijn gedurende hun dag. Outdoor activiteiten bieden daar een goede gelegenheid toe. Op het landgoed van Woudschoten kunt u terecht voor heel veel outdoor activiteiten, van actieve teambuildingactiviteiten tot een rustige wandeling. Een goede manier om uw dag te starten, uw team te versterken of even tot rust te komen.

Waarom outdoor activiteiten doen?

Kent u dat opgefriste gevoel dat u krijgt als u even bent buiten geweest? Heel veel mensen ervaren dat gevoel na een momentje buiten. Door een vergadering of werkweek af en toe te onderbreken voor een moment buiten, kunt u weer fris verder met uw routine of planning van die dag. Omdat Woudschoten vaak conferenties en vergaderingen faciliteert, en omdat ons grote landgoed er zeer geschikt voor is, bieden we onze gasten ook graag een moment om te genieten van de natuur.

Keuze uit verschillende outdoor activiteiten

Ons landgoed van maar liefst 45 hectare is de perfecte locatie voor een groot aantal verschillende outdoor activiteiten. Ga bijvoorbeeld lekker wandelen of daag uzelf of uw team uit op de trimbaan. Ook buiten dineren is een optie. Onze locatie biedt genoeg ruimte om er echt even op uit te gaan en aan de waan van de dag te ontsnappen.

Teambuilding met outdoor activiteiten

Ook voor een sportieve teambuildingsdag kunt u terecht bij Woudschoten. Er is keuze uit een groot aantal verschillende teambuilding outdoor activiteiten. Ga bijvoorbeeld met het team segway rijden over het terrein of daag elkaar uit in een workshop schermen. Woudschoten is hierin uniek, onze combinatie van een ruime buitengelegenheid, de gastvrijheid en faciliteiten van onze horeca zorgen voor een zeer geschikte locatie voor uw teambuilding outdoor activiteit.

Welke activiteit komt u met uw team proberen?

Volgende outdoor activiteiten kunnen wij onder andere voor u faciliteren:

Segway rijden
Schermen
Wandklimmen
Boogschieten
Trimbaan
Wandelroute
Laser kleiduifschieten
Curling
Schapen drijven

Naast deze activiteiten kijken wij graag hoe we uw gewenste activiteit kunnen faciliteren. Dit doen we bijvoorbeeld met een op maat gemaakt arrangement. Wilt u uw dag afsluiten met een gezellige borrel, smakelijke barbecue of spetterend feest? Ook dat kan op ons terrein.

Staat uw gewenste outdoor activiteit er niet bij, wilt u een vraag stellen of een activiteit boeken?

Plaats hier uw reservering

Of neem contact met ons op.

Buitenactiviteiten

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen