Fiets/wandelroutes

Fietsroutes

In de omgeving Zeist is er qua fietsplezier veel te beleven. De bosrijke omgeving en de cultuur maakt het een genot om met de fiets te bezoeken. U kunt er ruim 200 kilometer fietsen en heeft keuze uit verschillende fietsroutes van de ANWB. Deze verschillen in moeilijkheidsgraad en lengte. Een fiets kunt u huren via de receptie van Woudschoten voor € 10,00 per dag per persoon.

Ook mountainbikers kunnen zich hier helemaal uitleven, met meerdere klimroutes en smalle bospaden is dit een uitstekende plaats voor de sportieveling.

Hieronder vindt u enkele fietsroutes in de omgeving;

Rondje Zeist – 20km – klik hier
Rondje Rijnauwen – 35km – klik hier
Rondje Amersfoort – 44km – klik hier
Rondje Utrecht – 50 km – klik hier

Wandelroutes

Als u bij Woudschoten verblijft raden we u zeer aan om even een lekkere wandeling te maken op de Utrechtse heuvelrug. Op de Utrechtse Heuvelrug zijn maar liefst 56 wandelroutes. U kunt kiezen tussen een lange route of gewoon even een korte wandeling. De routes lopen van 2 tot wel 21 kilometer. Alleen op het terrein van Woudschoten bevinden zich al drie gepijlde wandelroutes.

Mocht u meerdere routes willen lopen, dan kunt u deze combineren. In totaal is er op de Utrechtse Heuvelrug 150 kilometer wandelplezier!