hotelkamers

U kunt kiezen uit 2 type kamers; de Comfort hotelkamer of de Luxe hotelkamer. Beide zijn uitstekende keuzen voor een weekend weg. Hieronder ziet u waarin beide kamers zich onderscheiden.

Comfort hotelkamer
De Comfort kamer is sfeervol en modern ingericht met frisse tinten. Hierdoor komt het groen van de natuur goed tot zijn recht. U zult wakker worden met een heerlijk rustig gevoel wanneer u zich realiseert dat u midden in de bossen verblijft.

De kamer beschikt over een ruime douche en toilet en is uitgerust met een bureau en stoel, waar u met uw laptop gebruik kunt maken van gratis WIFI. De oppervlakte van deze kamer is 22m2.

Bij de bedden vind je 2 praktisch geplaatste leeslampjes voor ultiem leescomfort. Tevens is er een LED televisie en een telefoon op de kamer aanwezig.

Prijs € 69,50 per kamer per nacht (2 personen), inclusief ontbijt en BTW, exclusief gemeentelijke toeristenbelasting.

Luxe hotelkamer
Voorzien van strakke meubels, frisse nieuwe kleuren, bijzondere accessoires en meer ruimte dan de comfort kamer. In de ruime badkamer met toilet vindt u lekkere mini Rituals om uw verblijf te veraangenamen.

De kamer is uitgerust met een extra ruim bureau en een lekkere stoel, zodat u op uw gemak gebruik kunt maken van uw laptop en de gratis WIFI. De kamer is tevens uitgerust met een telefoon. De oppervlakte van de luxe kamer is 28m2.

Ook in de luxe kamer zijn bij de bedden 2 leeslampen te vinden zodat u nog lekker even kunt lezen voor het slapen gaan. Mocht u nog even liever tv willen kijken, kunt u de LED televisie aanzetten voor wat ontspanning.

Prijs € 79,50 per kamer per nacht (2 personen), inclusief ontbijt en BTW, exclusief gemeentelijke toeristenbelasting.