hotelkamers

U kunt kiezen uit 3 type kamers: de Comfort, Luxe en Executive hotelkamer. Alledrie zijn uitstekende keuzes voor een weekend weg. Hieronder ziet u waarin de kamers zich onderscheiden.

Comfort hotelkamer
De comfort kamer is sfeervol en modern ingericht met frisse tinten. Hierdoor komt het groen van de natuur goed tot zijn recht. U zult wakker worden met een heerlijk rustig gevoel wanneer u zich realiseert dat u midden in de bossen verblijft.

De kamer beschikt over een ruime douche en toilet en is uitgerust met een bureau en stoel, waar u met uw laptop gebruik kunt maken van de gratis WiFi. De oppervlakte van de kamer is 22m².

Bij de bedden vind je 2 praktisch geplaatste leeslampjes voor ultiem leescomfort. Tevens is er een LED televisie en een telefoon op de kamer aanwezig.

Luxe hotelkamer 
Voorzien van strakke meubels, frisse nieuwe kleuren, bijzondere accessoires en meer ruimte dan de comfort kamer. In de ruime badkamer met toilet vindt u lekkere mini Rituals om uw verblijf te veraangenamen.

De kamer is uitgerust met een extra ruim bureau en een lekkere stoel, zodat u op uw gemak gebruik kunt maken van uw laptop en de gratis WiFi. De kamer is tevens uitgerust met een telefoon. De oppervlakte van de luxe kamer is 28m².

Ook in de luxe kamer zijn bij de bedden 2 leeslampen te vinden zodat u nog even lekker kunt lezen voor het slapen gaan. Mocht u liever nog even TV willen kijken, dan kunt u de LED televisie aanzetten voor wat ontspanning.

Executive hotelkamer
Zakelijke, ruime hotelkamer die vele extra’s biedt, zoals koffie- en theefaciliteiten, een grote werkplek en een heerlijke stortdouche. Vanaf het (Franse) balkon kijkt u uit op de bosrijke omgeving. De hotelkamer ligt rustig; dus u kan volop genieten van uw nachtrust.