Omgeving zeist

Als u een overnachting bij ons boekt zijn er een aantal bezienswaardigheden in de buurt waar u wellicht interesse in heeft. Wij hebben een kleine selectie voor u gemaakt:

Het beklimmen van de Domtoren
De Domtoren is hét symbool van de stad Utrecht. Beklim de 465 treden en bekijk het uitzicht vanaf ruim 112 meter hoog. Daarmee is het ook gelijk de grootste kerktoren van het land. Als je dus een bezoekje aan de stad Utrecht neemt, is het zeer aan te raden om de Domtoren  te beklimmen.

De oude gracht in Utrecht
En als u dan toch in Utrecht bent, dan moet u zeer zeker een wandeling maken langs de gezellige oude gracht. Deze 2 km lange gracht doorsnijdt de gehele binnenstad van Zuid naar Noord.

Het Spoorwegmuseum
Bent u een liefhebber van musea? Dan is het spoorwegmuseum een absolute must. In het museum maak je een reis door de geschiedenis via verschillende werelden. Deze werelden vertegenwoordigen belangrijke tijdsdelen in de ontwikkeling van het spoor ingedeeld van historisch, tot romantisch!

Kasteel de Haar
Dit is het meest luxueuze en tevens het grootste kasteel van Nederland. Wij raden u sterk aan om een van de dagelijkse rondleidingen te nemen.

Pyramide van Austerlitz
De Pyramide van Austerlitz ligt op maar 4 kilometer afstand van Woudschoten. Deze Pyramide is gemaakt van aarde en is maar liefst 36 meter hoog. Hij is niet van gisteren. De pyramide is in 1804 gebouwd door napoleonistische soldaten om de Britse soldaten te kunnen verslaan bij een herhaling van de inval in 1799.

De pyramide is geplaatst op een van de hoogste punten van de Utrechtse Heuvelrug. Pas 90 jaar later, in 1894 is de stenen obelisk eraan toegevoegd. De Pyramide van Austerlitz is een van de bezienswaardigheden in de Utrechtse Heuvelrug die wij u absoluut aanraden!

Park Vliegbasis Soesterberg
Ervaar het weidse uitzicht vanaf de landingsbaan en geniet van de bijzondere natuur. Voel de dreiging van de koude oorlog als u langs de militaire gebouwen wandelt. Park Vliegbasis Soesterberg is een uniek gebied, een schatkamer vol verrassingen. Ontdek de voormalige vliegbasis te voet of op de fiets, op eigen houtje of onder begeleiding van een gids. Startpunt van excursies en gemarkeerde wandelroutes is het informatiecentrum Park Vliegbasis Soesterberg.

X

call me back