Kamers

U kunt kiezen uit 3 type hotelkamers: de Executive, Comfort Superior of Comfort hotelkamer. Alledrie zijn uitstekende keuzes voor een zakelijke overnachting. Hieronder ziet u waarin beide kamers zich onderscheiden.

Executive hotelkamer
Zakelijke, ruime hotelkamer die vele extra’s biedt, zoals een grote werkplek, heerlijke stortdouche, een koelkastje en een Nespresso apparaat. Vanaf het (Franse) balkon kijkt u uit op de bosrijke omgeving. De hotelkamer ligt rustig; dus u kan volop genieten van uw nachtrust.

Comfort Superior hotelkamer 
Voorzien van strakke meubels, frisse nieuwe kleuren, bijzondere accessoires en meer ruimte dan de comfort kamer. De kamer is uitgerust met een extra ruim bureau en een lekkere stoel, zodat u op uw gemak gebruik kunt maken van uw laptop en de gratis WiFi. De kamer is tevens uitgerust met een telefoon en koffie- en thee faciliteiten. De oppervlakte van de luxe kamer is 28m².

Comfort hotelkamer 
Sfeervolle en moderne hotelkamer met veel frisse tinten in combinatie met bruin, zilver en chroom. De onlangs gerenoveerde kamer heeft een warme uitstraling. Door het kleurgebruik komt het groen van de natuur nog meer naar binnen.

Corporate tarieven per kamer per nacht op basis van enkele bezetting. Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en exclusief gemeentebelasting.

 

X

call me back