en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Uitstekend begeleid én verzorgd door de medewerkers van het hotel

De divisie Statistiek van DNB heeft twee dagen op Woudschoten doorgebracht als onderdeel van hun Divisiedagen. Tijdens deze dagen, inclusief overnachting, hebben wij van vele voorzieningen op Woudschoten gebruik gemaakt en zijn daarin uitstekend begeleid én verzorgd door de medewerkers van het hotel. Daarbij hebben wij voorafgaand aan deze dagen erg fijn samengewerkt met Romy om te zorgen voor een efficiënt en werkbaar programma voor onze collega’s. Het was grotendeels dankzij deze voorbereiding dat onze planning qua cursussen, workshops en teambuildingactiviteiten ook daadwerkelijk een succes zijn geworden.

Waar de medewerkers van Woudschoten naar onze mening in uitblinken, is het vermogen om allerhande kleine zaken direct te bespreken met ons als organisatie. Hierdoor was het hotel in staat om vraagstukken als het last-minute wisselen van een zaalindeling of het ergens anders serveren van hapjes en drankjes direct op te pakken. Als organisatie van een meerdaags evenement met meer dan 100 personen werd deze vorm van directe en korte communicatie door ons erg gewaardeerd. Onze complimenten moeten ten slotte gegeven worden aan de keuken. Het uitserveren van het diner aan onze collega’s, waarvan een groot deel dieetwensen en allergieën heeft, verliep vrijwel vlekkeloos. Kortom: Woudschoten is zeker een aanrader als locatie voor het organiseren van (meerdaagse) zakelijke evenementen!

De organisatie van de Statistiek Divisiedagen

Uitstekend begeleid én verzorgd door de medewerkers van het hotel referentie foto

Juist op Woudschoten

juli 2022 - Ik heb het enorm naar mijn zin als trainer van diverse groepen, bijvoorbeeld op Woudschoten. Of beter gezegd: juist op Woudschoten. Zoals ik zei, ik reis de hele wereld over, maar Woudschoten is absoluut mijn favoriete plek. Natuurlijk vanwege het pand, een juweel in het bos. Maar vooral vanwege de mensen. Als de floormanager een kussentje in je stoel heeft gelegd en alvast een hoge barkruk heeft neergezet, omdat hij nog weet dat je de vorige keer last had van je rug, voel je je echt gezien als mens.

Juist op Woudschoten referentie foto

Iedereen was op slag verkocht

juni 2022- Ons bedrijf biedt support aan expat partners in meer dan 140 landen, zij vertegenwoordigen bijna 100 nationaliteiten. Dus wij houden logischerwijs wel van afwisseling, en daarom organiseerden wij onze jaarlijkse internationale consultant meeting steeds op een andere locatie. Totdat we in 2019 in Woudschoten belandden. Iedereen was op slag verkocht. Het is een prachtige locatie (elke ochtend een rondje door het bos!), de vergaderruimtes zijn perfect, de hotelkamers zijn heel comfortabel, de bar is 's avonds super gezellig en het personeel 'bends over backwards'.

Woudschoten begrijpt wat past bij haar klanten, zo adviseerden ze ons om onze 3-daagse meeting af te sluiten met een kookworkshop georganiseerd door Het Buiten. Spot on! En zo kwamen we, geheel tegen onze principes, in 2022 (na de Covid break) weer terug, want we voelen ons er thuis. We zijn er volgend jaar dus zeker weer!

Jacqueline van Haaften
Managing Director

Iedereen was op slag verkocht referentie foto

Alleen maar complimenten!

juli 2021- De kamers fijn, het eten is goed en er was rekening gehouden met allergieën en diëten. Ook de zaal was perfect: het scherm was prettig en het geluid uit de zaal beter hoorbaar door de apparatuur. De deelnemers die de tweedaagse op afstand bijwoonden, hebben alles ook goed kunnen volgen.

Alleen maar complimenten richting jullie! Bedankt voor alle goede zorgen.
Martine - LUMC

Alleen maar complimenten! referentie foto

Uitstekend meegedacht

November 2020, Woudschoten heeft uitstekend met Visualfabriq meegedacht om een invulling te geven aan de behoefte om een ‘working from everywhere’ policy. Wij zijn wereldwijd actief met mensen en klanten en het niet meer kunnen reizen was een streep door de rekening.

In gesprek met Woudschoten hebben wij een structurele oplossing gevonden om 2 dagen per week binnen de Corona maatregelen goed te kunnen werken. In een prachtige omgeving met vriendelijke mensen voelen wij ons enorm thuis.

Jaco Brussé
Visualfabriq - CEO | Co Founder

Uitstekend meegedacht referentie foto

Hospitality is een vak dat beheerst wordt binnen Woudschouten

Oktober 2020, De medewerkers van Woudschoten zorgen ervoor dat wij onze bijeenkomsten veilig, binnen de RIVM maatregelen, kunnen organiseren en bijwonen.

Eigenlijk is er verder niets veranderd. Net als anders denkt het personeel met ons mee, zijn als altijd gastvrij en zij zeer flexibel.

Het is een prachtige locatie en ook in deze tijden is maar weer eens duidelijk dat hospitality een vak is dat beheerst wordt binnen Woudschoten.

Anne-Lucy Titsing, Stichting Assurantie Registratie (SAR)

Hospitality is een vak dat beheerst wordt binnen Woudschouten referentie foto

We komen graag terug!

Oktober 2020, We zijn collectief erg tevreden over de kwaliteit in zijn geheel van Woudschoten.
Prima kamers, heerlijke diners en goed ontbijt en lunch.

Ondanks alle beperkende maatregelen hebben wij ons op ons gemak gevoeld en ervaren dat we omringd waren door zorg en veiligheid.
We komen graag terug!

Hartelijke groet, Inga Teekens (Le Chemin)

We komen graag terug! referentie foto

Mooie combinatie volgens de RIVM richtlijnen

September 2020, “Woudschoten bood ons een mooie combinatie van prima vergaderfaciliteiten en geslaagde teambuilding in de buitenlucht.

De kapel is een prachtige zaal om elkaar te ontmoeten, waar de medewerkers zich inzetten om dit geheel volgens de RIVM richtlijnen te laten verlopen.” - Herbert Schaap van Samenwerkingsverband de Driegang

Mooie combinatie volgens de RIVM richtlijnen referentie foto

Perfect geregeld

September 2020, “Een mooie locatie en alles perfect geregeld…”

Perfect geregeld referentie foto

Trainen in tijden van corona

Juli 2020, "Woudschoten heeft zich flexibel opgesteld gedurende de intelligente Lock down en toen wij alsnog welkom waren hebben wij een fantastisch trainingsweekend beleefd. - Dennis Peteri - Manager opleidingen Fincade"

Trainen in tijden van corona referentie foto

Nederlands Elftal

Februari 2020, Bondscoach Ronald Koeman: "We hebben ons vanaf het eerste moment zeer thuis gevoeld in Woudschoten"

Nederlands Elftal referentie foto

Beter Bed

Uitstekende faciliteiten in een oase van groen. Groot(s) maar toch intiem door de opzet van het gebouw. Door de diverse vleugels is er de mogelijkheid om gedeelten volledig beschikbaar te hebben voor een eigen event. Professioneel, persoonlijk en meedenken in mogelijkheden en ook flexibiliteit tijdens de voorbereiding. Op de congresdag zelf is absoluut het voltallige Woudschoten team een onderscheidend element!

Robbie Hendriks
Opleidings Manager

Innerland

Mooie locatie in een prachtige en inspirerende omgeving. We komen er al jaren en ze blijven ons positief verassen met hun service. Dat is echt knap!

Van der Hilst Communicatie

Onze trainers en cursisten ervaren hun verblijf in de bossen prettig en even “los” van de alledaagse hectiek. Het personeel op de vloer en achter de schermen heeft klantvriendelijkheid en servicegericht zijn hoog in het vaandel staan. De communicatie tussen ons kantoor en Woudschoten is persoonlijk en daardoor verloopt de samenwerking soepel en is er oog voor detail.

Intus Personeelsplanning

Gisteren (jan. 2020) weer een mooie klantendag georganiseerd voor onze klanten uit de GGZ en Ziekenhuizen. Een ontzettend geslaagde dag in deze mooie zaal van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum !

Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen

Goede locatie, centraal gelegen met klantgericht en zeer vriendelijk personeel

Schouten & Nelissen

Comfort gecombineerd met persoonlijke aandacht.

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

Locatie prettig door ruimte, licht en sfeer.

Capgemini

Een persoonlijke en inspirerende omgeving met ruimte voor zelf-reflexie en ontwikkeling. Centraal gelegen en je bent er helemaal even uit.

Rijkswaterstaat

Prettig werken in een vakantie omgeving. Tijdens het werk het idee hebben op vakantie te zijn!!!

Strukton Civiel

Onze cursisten en trainers ervaren Woudschoten als een prettige locatie om te trainen. De organisatie is goed en klantgericht. Alle vragen worden direct opgepakt en opgelost en er wordt met de klant meegedacht. Je kunt echt merken dat het faciliteren van conferenties en trainingen de corebusiness is.

Krauthammer

The team of Woudschoten showed a high sensitivity to our needs, a great sense of detail and an excellent speed of service. Their way of working was proactive and solution-oriented, from first meeting to end of conference. Each team member, on all levels, were available and welcomed us with professionalism and a great sense of humour. All this built a smooth cooperation and Krauthammer University Winter Session 2010 became a successful event!

Volker Wessels Logo

Volker Wessels

Onze recente ervaringen bij Woudschoten zijn positief, het personeel is vriendelijk, de keuken is uitstekend en er hangt een goede sfeer.Het meest verrassende bij Woudschoten is dat ondanks het feit dat er veel groepen in huis zijn je daar niets van merkt. Onze deelnemers waren zeer positief over de locatie dus ook een volgende keer zullen wij hier zeker terugkomen.

Unilever

Woudschoten onderscheidt zich door flexibiliteit.

Hogeschool van Amsterdam

Woudschoten is een centrale locatie in een mooie omgeving met goede conferentiezalen en prettige break out ruimtes. Dit in combinatie met de professionele service leveren tezamen een optimaal en inspirerend werkklimaat.

Centrum Wiskunde & Informatica

De voor de omvang en technische benodigdheden van onze conferentie passende communicatie en faciliteiten zijn aanwezig op Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en daarom voor ons de reden om ieder jaar weer terug te komen. Onze ervaringen zijn zeer positief mede vanwege de goede samenwerking.