referenties

Capgemini Nederland

Een persoonlijke en inspirerende omgeving met ruimte voor zelf-reflexie en ontwikkeling.

Gemeente Zoetermeer

Goede service gerichtheid en daarmee onderscheidend.

Inspectie Gezondheidszorg

Locatie prettig door ruimte, licht en sfeer.

Schouten en Nelissen

Comfort gecombineerd met persoonlijke aandacht.

Stichting Sanquin Bloedbank

Keurig, verzorgd en uiterst vriendelijk personeel. Ook wanneer je personeel in de gangen tegenkomt zijn ze uiterst vriendelijk.

Unilever

Woudschoten onderscheidt zich door flexibiliteit.

Capgemini Nederland

Centraal gelegen en je bent er helemaal even uit.

ISS Nederland

Groot, maar niet massaal.

Outing Holland

Sinds 1995 zijn wij een vaste bezoeker van Woudschoten. Met onze ervaringsgerichte aanpak en dito werkvormen voelen we ons in en om de bossen van Zeist bijzonder op ons gemak. Niet alleen de buitenomgeving is prettig ook de faciliteiten binnen beantwoorden aan onze verwachtingen. Zelfs zo dat we speciaal voor deze locatie een aantal passende werkvormen en managementgames hebben ontwikkeld. Leuke bijkomstigheid is dat Woudschoten haar eigen relaties regelmatig naar ons doorverwijst als er behoefte is aan “actief leren”. Zo ontstaat een bijzondere professionele kruisbestuiving waarvan al veel organisaties de toegevoegde waarde hebben mogen ervaren.

Kluwer

Mooie ambiance, gecombineerd met voldoende zaalruimte.

Rijkswaterstaat

Prettig werken in een vakantie omgeving. Tijdens het werk het idee hebben op vakantie te zijn!!!

How Company

Na meerdere keren gebruik te hebben gemaakt van Woudschoten, zijn wij zeer tevreden. Het personeel is erg klantgericht, verleent goede service en denkt proactief mee. Woudschoten ligt op een erg mooie locatie midden in de bossen wat erg inspirerend werkt en het is zeker een locatie om vaker bij terug te komen.

Strukton Civiel

Onze cursisten en trainers ervaren Woudschoten als een prettige locatie om te trainen. De organisatie is goed en klantgericht. Alle vragen worden direct opgepakt en opgelost en er wordt met de klant meegedacht. Je kunt echt merken dat het faciliteren van conferenties en trainingen de corebusiness is.

IMFO

Goede locatie, centraal gelegen met klantgericht en zeer vriendelijk personeel.

Krauthammer

The team of Woudschoten showed a high sensitivity to our needs, a great sense of detail and an excellent speed of service. Their way of working was proactive and solution-oriented, from first meeting to end of conference. Each team member, on all levels, were available and welcomed us with professionalism and a great sense of humour. All this built a smooth cooperation and Krauthammer University Winter Session 2010 became a successful event!

Hogeschool van Amsterdam

Woudschoten is een centrale locatie in een mooie omgeving met goede conferentiezalen en prettige break out ruimtes. Dit in combinatie met de professionele service leveren tezamen een optimaal en inspirerend werkklimaat.

Europees Platform

Woudschoten is een prachtige locatie midden in het bos met goede service van begin tot eind. Het eten is goed en zeker een aanrader voor iedereen!

Het Nederlandse Rode Kruis

Wij hebben Woudschoten beleefd als een prettige locatie voor onze bijeenkomsten. Het bevindt zich in een schitterende omgeving en heeft prachtige zalen met alle faciliteiten die nodig zijn. De keuken is zeer goed en ook het personeel is zeer vriendelijk. Al met al een locatie waar we zeker met veel plezier naar terug willen komen.

DASMO

Fantastisch & Top namens de heer Van Vliet.

innerland

Mooie locatie in een prachtige en inspirerende omgeving. We komen er al jaren en ze blijven ons positief verassen met hun service. Dat is echt knap!

Abbott BV

Bij Woudschoten in het groen vind je rust en het verblijf werkt inspirerend.

Stichting PHOV

Fantastische entourage, wat het doel van het verblijf tot een succes maakt.

NS Groep

Woudschoten is een goede locatie, dichtbij Utrecht. Je ontspant al als je het terrein oprijdt.

ANWB Medical Air Assistance

Prachtige accommodatie, ALLES is aanwezig wat je nodig hebt.

Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie

Woudschoten is een aanrader voor een meerdaagse training, een perfecte locatie.

Volker Wessels

Onze recente ervaringen bij Woudschoten zijn positief, het personeel is vriendelijk, de keuken is uitstekend en er hangt een goede sfeer.Het meest verassende bij Woudschoten is dat ondanks het feit dat er veel groepen in huis zijn je daar niets van merkt. Onze deelnemers waren zeer positief over de locatie dus ook een volgende keer zullen wij hier zeker terugkomen.

Centrum Wiskunde & Informatica

De voor de omvang en technische benodigdheden van onze conferentie passende communicatie en faciliteiten zijn aanwezig op Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en daarom voor ons de reden om ieder jaar weer terug te komen. Onze ervaringen zijn zeer positief mede vanwege de goede samenwerking.

DAIR

Na zo’n lange samenwerking is het wel heel erg makkelijk voor ons om terug te komen en de locatie verveelt nog steeds niet. De puntjes blijven op de i gezet worden en dat is prettig werken zo samen.

Van Der Hilst Communicatie

Onze trainers en cursisten ervaren hun verblijf in de bossen prettig en even “los” van de alledaagse hectiek. Het personeel op de vloer en achter de schermen heeft klantvriendelijkheid en servicegericht zijn hoog in het vaandel staan. De communicatie tussen ons kantoor en Woudschoten is persoonlijk en daardoor verloopt de samenwerking soepel en is er oog voor detail.