en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Gastvrij hotel op de Utrechtse Heuvelrug

Ons hotel ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en leent zich dus perfect voor een wandeling, mountainbiketocht of andere vorm van gezonde ontspanning. Een weekendje weg, heerlijk dineren, of gewoon één overnachting. Je voelt vanaf het moment dat je aan komt rijden op het landgoed een oase van rust.

Dit is onze natuur

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum ligt op een eigen landgoed van zo’n 45 ha. We zijn dus omringd door natuur. Maar ook gastvrijheid zit in onze natuur. Dat merk je bij een bezoek aan Woudschoten. Personeel staat 24 uur per dag voor je klaar bij de servicebalie en onze verschillende horecagelegenheden bieden een uitgebreid menu voor ontbijt, lunch en diner.

De omgeving van Woudschoten

De Utrechtse Heuvelrug behoort tot een van de mooiste gebieden van Nederland. En dat is niet voor niets. Dit nationale park van 230 vierkante kilometer is namelijk dé plek voor mooie wandeltochten, fietsritten en zelfs om wild te spotten. Wil je liever even de stad in tijdens een verblijf bij Woudschoten? Bezoek dan Utrecht of Zeist. Kortom: de omgeving van Woudschoten heeft veel te bieden.

Voel je thuis op de Utrechtse Heuvelrug

Echt even ontsnappen aan thuis lukt alleen als de omgeving je een goed gevoel geeft. Woudschoten is rustgevend, huiselijk en sfeervol ingericht. Ons hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bedden en je hebt er natuurlijk een goede internetverbinding. Zo creëren we de ultieme locatie om alle drukte en stress even te vergeten en te genieten van een verblijf op de Utrechtse Heuvelrug.

Klaar voor je weekendje weg?

We verwelkomen je heel graag in ons hotel. Boek hier je kamer en kies eventueel voor een fijn arrangement, zoals een uitgebreid diner of reserveer een fiets voor tijdens je verblijf.

Boek je kamer

Hotel boeken

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen