en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel vlakbij Driebergen

Ons hotel ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en leent zich dus perfect voor een wandeling, mountainbike-tocht of andere vorm van gezonde ontspanning. Een weekendje weg, heerlijk dineren, of gewoon één overnachting. U voelt vanaf het moment dat u aan komt rijden op het landgoed een oase van rust. Bekijk de mogelijkheden van Hotel Woudschoten eens bij onze aanbiedingen: wat dacht u bijvoorbeeld van een fietsarrangement? Wat ook rust geeft: alle kamers beschikken over gratis draadloos internet.

Vergaderen in Driebergen-Zeist

Zoekt u een vergaderlocatie in de omgeving van Zeist voor overdag? Wij helpen u graag. 

Wilt u graag een vergadering in de natuur organiseren in de avond of voor meerdere dagen?  Hier vindt u meer informatie over onze avondvergaderingen.

Diner Special

Een weekendje weg combineren met een heerlijk diner?

Meer informatie

Fietsarrangement

Ontdek fietsend door de bossen, langs de vele landgoederen en kastelen de Utrechtse Heuvelrug. En sluit af in ons gezellige restaurant met een heerlijk 2 gangen à la carte diner.

Meer informatie

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Ontdek de Heuvelrug

Of je nu houdt van een actief dagje uit of een relaxt dagje weg, de Heuvelrug heeft het allemaal. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Super Deal

De beste prijs boekt u hier. Profiteer van onze Super Deal en geniet op ons prachtige landgoed midden in de bossen voor een zeer scherpe prijs

Meer informatie

Wellness arrangement

Niets is heerlijker dan een weekend ontspannen op een prachtig landgoed. Speciaal voor u hebben wij in samenwerking met Thermen Soesterberg een wellness arrangement samengesteld.

Meer informatie

Wat klanten van ons vinden

Hotel boeken

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492

feedback_mix.png