Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Medewerker Interne dienst – Zalen m/v – 38 uur per week

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Woudschoten is een toonaangevende locatie waar meerdaagse zakelijke bijeenkomsten en middelgrote congressen worden gehouden.

Waar zijn we naar op zoek?
Een nieuwe collega waarbij persoonlijke gastgerichtheid en een flexibele instelling hoog in het vaandel staat en die een echte pro-actieve teamplayer is. In deze functie ben je de gastheer/gastvrouw, kortom het visitekaartje van de 30 verschillende zalen die Woudschoten rijk is.  Alles voor een tevreden trainer/gast. Wij zoeken iemand met een servicegerichte instelling, die goed kan aanpakken, fysiek fit is en die zelfstandig kan werken.

Wat ga je doen?
De conferentie-, trainings-, vergadergast voorzien van de juiste informatie en het actief helpen oplossen van hun vragen. Zelfstandig de geboekte zalen voor onze gasten piekfijn in orde te maken, conform de indelingswensen van de trainer met de daarbij behorende hulpmiddelen (audiovisueel, ICT, flipover e.d.). Het opruimen en schoonhouden van de zalen en het opnieuw zetten van de zalen naar de nieuwe gewenste opstellingen.

Wat zegt een collega Zalen over het werken bij Woudschoten? https://www.woudschoten.nl/ik-ben-een-meester-in-het-improviseren/

Wat bieden wij jou?

 • Onderdeel zijn van een driesterren superieur hotel met een vier sterren vergaderproduct met een rijke historie
 • Een plezierige werksfeer in een prachtige bosrijke omgeving in Zeist
 • Een gezellig Zalen team
 • Goede begeleiding door ervaren collega’s
 • Overurenregeling: terug gegeven in vrije tijd, wanneer dat niet lukt worden ze volgens  de horeca cao betaald
 • Bedrijfskleding en daarbij krijg je ook je een eigen kluisje
 • Marktconform salaris conform de CAO Horeca
 • Onbelaste reiskosten € 0,19 per kilometer tot maximaal 20 km enkele reis
 • Een winstdelingsregeling volgens Woudschoten richtlijnen
 • Fietsplan

En wat dacht je van het verblijf klaar zetten voor het Nederlands Elftal en het onderhouden van deze Oranje ruimtes. Dit behoort ook tot de mogelijkheden!

Enthousiast geworden en wil je solliciteren bij Woudschoten?
Wij zijn geïnteresseerd in gemotiveerde en gastgerichte kandidaten die streven naar een topproduct voor een tevreden gast/trainer en een eindresultaat om trots op te zijn. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren, stuur je motivatie en cv via onderstaand formulier of bel: 0343 492492.

  Bestandstypes doc,docx, pdf, rtf

  Woudenbergseweg 54
  3707 HX Zeist
  info@woudschoten.nl
  0343 - 492 492