Woudschoten & KNVB Campus

Op het terrein van de KNVB in Zeist is druk gebouwd aan de KNVB Campus. Geheel nieuwe, moderne faciliteiten om te trainen, het Bondsbureau, het Sportmedisch Centrum en de sportvelden vormen de basis. Daarnaast wordt er samen met Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum een Trainingscentrum en Teamhotel ontwikkeld en geëxploiteerd.

WAT IS DE KNVB CAMPUS?
Behalve de nieuwe gebouwen moet de KNVB Campus een plek worden waar spelers, trainers, wetenschappers en het bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten. Om samen te werken aan de toekomst van ons voetbal, want juist door het samen te doen ontstaan nieuwe frisse ideeën. En komen we verder.

VOOR WIE IS DE KNVB CAMPUS BEDOELD?
Voor de teams van morgen. De nieuwe generatie voetballers, die op de KNVB Campus trainen en gebruik kunnen maken van de nieuwste faciliteiten. Maar ook willen we samenwerken met de voetbalclubs, profs en amateurs, om elkaar sterker te maken. En natuurlijk zal de KNVB altijd blijven opleiden, of het nou gaat om spelers, trainers, scheidsrechters of bestuurders.

KAN IK ER OOK NAAR TOE?
Er vinden verschillende activiteiten plaats op de KNVB Campus:

  • Trainingen en trainingskampen voor de vertegenwoordigende elftallen en clubs
  • Zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen op de KNVB Campus & bedrijfsevenementen
  • Finales en grotere evenementen
  • Voetbalkampen; tijdens de KNVB Voetbalkampen leren kinderen op het veld van de KNVB Campus nog beter te worden in hun spel, techniek, tactiek en balbehendigheid en spelen ze samen met hun leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als zij

HOE ZIET HET TRAININGSCENTRUM ER UIT?
De ruime centrale hal met de grote tribunetrap maakt onderdeel uit van het Oranjeplein. Hier kunnen grotere evenementen en bijeenkomsten worden gehouden. Kom je met een kleiner gezelschap dan zijn er in het Trainingscentrum 8 vergaderzalen, waaronder de bestuurskamer van de KNVB waar je gebruik van kunt maken. Alle zakelijke bijeenkomsten kunnen daarnaast gecombineerd worden met Oranje Modules op de KNVB Campus. Van alles is mogelijk. Van voetbalclinic tot vitaliteitstest, van kookworkshop tot hardloopclinic.

WIE KAN ER LOGEREN IN HET TEAMHOTEL?
Het Teamhotel op de KNVB Campus is speciaal ontwikkeld voor de vertegenwoordigende elftallen. De 21 hotelkamers en de sfeervolle gezamenlijke woonkamer dragen bij aan het teamgevoel. Het Teamhotel leent zich ook uitstekend voor managementteams om exclusief te verblijven en zich te ontwikkelen in een voetbalbeleving.

WIL JE MEER INFORMATIE OF WERKEN BIJ DE KNVB CAMPUS?
Voor meer informatie ga naar www.knvb.nl/campus. Ben je op zoek naar een transfer waarvan je  gedroomd hebt en kom je aan de basis staan van het team van het Trainingscentrum van de KNVB Campus? Kijk dan op http://www.knvb.nl/over-ons/werken-bij-de-knvb/werken-bij-de-knvb-campus.

 Iedereen is welkom op de KNVB Campus.