en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Een vergadering combineren met teambuilding?

Iedere keer is het weer een uitdaging: het vinden van een originele en passende teambuildingsactiviteit. Voor het MT, voor meerdere teams of zelfs voor het hele bedrijf. Wij bieden verschillende actieve mogelijkheden midden in de natuur. Wilt u bijvoorbeeld de samenwerking verbeteren, de onderlinge communicatie optimaliseren, de neuzen dezelfde kant op krijgen, of gewoon lekker actief bezig zijn?

Onderbreek of eindig uw vergader- of trainingssessie voor een activiteit midden in de natuur. Ons landgoed van 45 hectare is dé perfecte locatie om inspanning te combineren met ontspanning. Actief, ontspannen, én met een betekenis. Een activiteit of dag(deel) waarbij deelnemers elkaar inspireren, motiveren en als groep gaan samenwerken.
En dit alles op een uniek landgoed centraal gelegen in Zeist, Utrecht?

Teambuildingsactiviteiten

Er zijn veel mogelijkheden voor groepen van 10 tot 300 personen. Wij gaan graag met u in gesprek over wat uw doelen zijn van de dag.
Natuurlijk is alles geheel verzorgd.

Zo kunt de heerlijke dag afsluiten met een diner of BBQ.
Afsluiten met een feest of een borrel? Ook dat is mogelijk!
En na een heerlijke dag niet meer de weg op? Overnachten kan bij ons ook. Klik hier voor meer informatie over onze hotelkamers.

Ook een betrokken uitje met impact is mogelijk: een leuke dag voor u en uw medewerkers, én één met impact! U maakt samen een uitje mogelijk voor mensen die dit niet zelfstandig kunnen of u steekt uw handen uit de mouwen. U leert uw collega’s op een andere manier kennen door de interactie met een andere doelgroep (Klik hier voor een voorbeeld).

Wij horen graag uw wensen en maken een voorstel op maat! info@woudschoten.nl of via 0343 492 492.
Ook kunt een reserveringsaanvraag invullen en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Reserveringsaanvraag

Een greep uit onze mogelijkheden

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen