en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

vergadering combineren met teambuilding?

Iedere keer is het weer een uitdaging: het vinden van een originele en passende teambuildingsactiviteit. Voor het MT, voor meerdere teams of zelfs voor het hele bedrijf. Wij bieden verschillende actieve mogelijkheden midden in de natuur, in Utrecht. Wilt u bijvoorbeeld de samenwerking verbeteren, de onderlinge communicatie optimaliseren, de neuzen dezelfde kant op krijgen, of gewoon lekker actief bezig zijn?

Onderbreek uw vergader- of trainingssessie voor een activiteit midden in de natuur. Ons landgoed van 45 hectare is dé perfecte locatie om inspanning te combineren met ontspanning.

Kortom een teambuildingsactiviteit of een bedrijfsuitje dat meer biedt dan een gezellig dagje weg? En dit alles op een uniek landgoed centraal gelegen in Zeist, Utrecht? Actief, ontspannen, én met een betekenis. Een activiteit of dag(deel) waarbij deelnemers elkaar inspireren, motiveren en als groep gaan samenwerken.

Teambuildingsactiviteiten

Om u te helpen hebben wij hieronder enkele voorbeelden geplaatst. Zo kunt u denken aan:Boogschieten

 • boogschieten
 • schapen drijven
 • schermen
 • bootcamp
 • segway tour
 • mega 3D vlieger bouwen
 • schermen
 • mobiele escaperoom
 • haka workshop
 • pubquiz
 • VR Game
 • Betrokken uitje met impact: een leuke dag voor u en uw medewerkers, én één met impact! U maakt samen een uitje mogelijk voor mensen die dit niet zelfstandig kunnen of u steekt uw handen uit de mouwen. U leert uw collega’s op een andere manier kennen door de interactie met een andere doelgroep (Klik hier voor een voorbeeld).

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor groepen van 10 tot 300 personen. Wij gaan graag met u in gesprek over wat uw doelen zijn van de dag. Natuurlijk is alles geheel verzorgd.

 • Zo kunt de heerlijke dag afsluiten met een diner of BBQ.
 • Een teambuilding combineren met een vergadering?
 • Afsluiten met een feest of een borrel? Ook dat is mogelijk!
 • En na een heerlijke dag niet meer de weg op? Overnachten kan bij ons ook. Klik hier voor meer informatie over onze hotelkamers.

Wij horen graag uw wensen en maken een voorstel op maat! reserveringen@woudschoten.nl of via 0343 492 492. Ook kunt een reserveringsaanvraag invullen en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Reserveringsaanvraag

Diverse teambuildingsactiviteiten

Bootcamp

Wilt u samen met uw team de dag gezond beginnen? Start dan met een bootcamp op ons landgoed samen met een deskundige trainer.

Meer informatie

Buitengewoon-arrangement

Tussen al het groen biedt Woudschoten uitstekende faciliteiten in een zeer verzorgde accommodatie. Klik hieronder voor alle mogelijkheden.

Meer informatie

Buitenkoken

Vuurtje stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn en een natuurlijke omgeving? Wij stellen graag met u het menu en arrangement op maat samen.

Meer informatie

Handboogschieten

Lukt het uw team om onder “druk” de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teamprestatie?

Meer informatie

Schapen drijven

Onder professionele begeleiding met border collies schapen drijven is niet alleen leuk, het brengt ook de communicatieve vaardigheden van uw medewerkers aan de orde.

Meer informatie

Segwaytour

Wilt u ons landgoed op een bijzondere manier verkennen? Dit kan bijvoorbeeld met een segway tour.

Meer informatie

Trimbaan

Als u tijdens uw verblijf wilt ontspannen middels een rondje hardlopen, dan heeft Woudschoten een prachtige route liggen op het eigen landgoed met 10 verschillende trimtoestellen.

Meer informatie

Schermen

Schermen is een bijzondere ervaring. Leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als teamtraining.

Meer informatie

Haka workshop

Haka workshop Een Haka workshop is een krachtige teambuildingsactiviteit. Door unieke locatie van deze workshop, namelijk midden in het bos, voelt deze workshop nóg krachtiger aan! Haka betekent dans en wordt voornamelijk beoefend door de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland. Haka is een uiting van zowel uiterlijke kracht als innerlijke kracht. Hierbij wordt zowel de stem als het…

Meer informatie
Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492