en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Teambuildingactiviteiten voor het hele team

Iedere keer is het weer een uitdaging: het vinden van een originele, leuke en passende teambuildingactiviteit. Voor het management team, grotere teams of het hele bedrijf. Daarom biedt Woudschoten haar bezoekers een grote keuze uit volledig verzorgde teambuildingactiviteiten.

Wat is het doel van uw teambuildingactiviteit?

Voordat u een teambuildingactiviteit kiest, is het verstandig om eerst te bedenken wat het resultaat van zo’n activiteit moet zijn. Wilt u dat deelnemers elkaar inspireren? Beter leren samenwerken? Onderlinge communicatie verbeteren? Of misschien gewoon samen ontspannen? Uw doelstelling is een goed vertrekpunt om te bedenken welke activiteit hier wel of juist niet bij past.

De mogelijkheden bij Woudschoten

Als u heeft bedacht wat het doel is van uw teambuildingactiviteit, wordt het gemakkelijk om te bedenken welke activiteiten hier bij passen. Kies bijvoorbeeld voor de Segway tour als u wilt dat het team tot rust komt of voor een escape room als u communicatie tussen teamleden wilt verbeteren. Volgende activiteiten faciliteren we regelmatig voor gasten:

Segway team training
Schermen
Mobiele escaperoom
Schapen drijven
Haka
Mega 3D vlieger

Een teambuildingactiviteit met impact

Wilt u een teambuildingactiviteit organiseren en daarmee impact maken op de wereld om u heen en de mensen daar in? Dan is een middag met een zorginstelling in Zeist misschien geschikt. Ga bijvoorbeeld bakken met bewoners van een zorginstelling of maak een wandeling met personen in een rolstoel. Zo leert u collega’s op een andere manier kennen en interacteert u eens in een totaal andere omgeving.

Uw activiteit tot in de puntjes verzorgd

Woudschoten biedt alle faciliteiten voor een geslaagde teambuildingactiviteit. Binnen bieden we genoeg ruime en sfeervolle zalen en buiten beschikken we over ruim 45 hectare natuur waar u zich vermaakt op het veld of in de bossen. Wilt u pauzeren met een lekkere lunch op het terras? Of uw dag afsluiten met een gezellige borrel? Dan hoeft u niet op zoek naar een geschikte locatie, bij Woudschoten heeft u die namelijk al gevonden. Wij kunnen uw evenement ook culinair verzorgen.

We organiseren teambuildingactiviteiten voor zowel kleine als grote gezelschappen. Of u nu met 30 of met 100 personen bent, we denken graag met u mee over een geschikt programma. Wat zijn uw wensen? We faciliteren ze graag!

Plaats hier uw reservering

Of Lees hier wat anderen vonden van hun verblijf bij Woudschoten.

Een greep uit onze mogelijkheden

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen