Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

De natuur van Woudschoten tijdens een congres ook binnen beleven

De natuur van Woudschoten tijdens een congres ook binnen beleven

Zeist, 5 september. Het is de natuur van Woudschoten verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om de gehele Woudvleugel te vernieuwen!

Congresvleugel in het nieuw
De Woudvleugel is de congresvleugel van Woudschoten. De naam Woudvleugel is gekozen vanwege de unieke locatie. Alles in de Woudvleugel kijkt uit op het bos, het woud van Woudschoten. De afgelopen maand is de Woudvleugel gerestyled en is de natuur van buiten, binnen nu nóg meer voelbaar!

Zo is de foyer, het hart van de congresvleugel, voorzien van knusse zitjes en veel groen. Door de speelse en flexibele indeling is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar. Als ontvangstruimte, lunchlocatie of als standruimte. Alle zalen zijn o.a. voorzien van nieuwe aankleding en ledverlichting wat voldoet aan de hoogste standaarden voor werklicht.

Buitenruimtes
Op de bovenverdieping is een prachtig dakterras ingericht. Heeft u de grote zaal exclusief geboekt, dan krijgt u dit dakterras er automatisch bij! Bij de vijver zijn plekken gecreëerd om midden in de natuur even kort te overleggen of een heerlijk kopje koffie te drinken.

Uw congres bij Woudschoten?
Voor uw congres hebben wij mogelijkheden tot 350 personen. Exclusiviteit van de hele Woudvleugel is ook mogelijk met een grote plenaire zaal, diverse subzalen, een eigen foyer met standruimte en een eigen garderobe.

Bent u nog niet bij ons geweest? U bent van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding! U kunt contact opnemen met onze reserveringsafdeling via 0343 492 492 of via info@woudschoten.nl

Meer informatie over congressen bij Woudschoten vindt u hier: congres & conferentie

Dit wil ik delen