en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Over Woudschoten

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden wij een sfeervolle accommodatie voor groepen, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Wij zijn uitstekend geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg. Het enige dat u hoeft te doen, is concentreren op het doel van uw verblijf. Wij verzorgen de rest.

De aanwezigheid van 140 comfortabele hotelkamers maakt van uw meerdaagse bijeenkomst op Woudschoten een zeer verzorgde bijeenkomst. Dit naast ons uitgebreide ontbijtbuffet, de sfeervolle lounge én de vele borrel- en dinermogelijkheden.

Alle zalen kijken uit op de bosrijke omgeving en beschikken over moderne, geïntegreerde audiovisuele apparatuur: beamer, schermen, geluidsinstallatie. Ook diverse aansluitingen voor laptop, camera en microfoons staan tot uw beschikking. In het gehele gebouw heeft u gratis toegang tot draadloos internet. Woudschoten is aangesloten op een glasvezel netwerk met een snelheid van maximaal 500 Mbps Up en Down.

Het is onze natuur

Woudschoten heeft haar eigen contentplatform: Onze Natuur.
Op het platform staan artikelen, blogs, video’s rondom diverse thema’s over Woudschoten, het landgoed, de gasten en natuurlijk haar medewerkers. Dit platform is natuurlijk geïnspireerd op de groene omgeving van Woudschoten, maar voornamelijk ook op de manier waarop Woudschoten haar gasten benadert. Gastgericht zijn is de tweede natuur van Woudschoten.

Hans van Pelt, Directeur Woudschoten: “Om deze persoonlijke gastgerichtheid te kunnen optimaliseren is inzicht nodig in, niet alleen, de wensen en behoeften, maar zeker ook de natuurlijke drive en ervaringen van onze gasten. Wat beweegt onze gasten en wat brengt hen naar Woudschoten en hoe beleven zij de samenwerking en het verblijf?” Het is een uniek kijkje in de keuken van diverse afdelingen binnen Woudschoten, maar ook van de vele mogelijkheden die ze bieden.

Luister en bekijk hier het interview met Erik, onze eigen boswachter: “mijn natuur: wanneer je jezelf snijdt, verbind je jezelf”

Stichting Woudschoten

Stichting Woudschoten beheert het Landgoed Woudschoten. Maar vooral wil de Stichting jonge mensen in Nederland, in het bijzonder jongeren die in opleiding zijn, stimuleren in groepsverband na te denken over vragen van zingeving. Zij doet dat door middel van financiële ondersteuning van projecten die met zingeving te maken hebben. meer informatie over de stichting en haar goede doelen: www.stichtingwoudschoten.nl

Ons team

Binnen Woudschoten werken met verschillende teams. Klik hier om kennis te maken met de diverse teams.

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op Woudschoten? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.