Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

We komen graag terug!

We zijn collectief erg tevreden over de kwaliteit in zijn geheel van Woudschoten.
Prima kamers, heerlijke diners en goed ontbijt en lunch.

Ondanks alle beperkende maatregelen hebben wij ons op ons gemak gevoeld en ervaren dat we omringd waren door zorg en veiligheid.
We komen graag terug!

Hartelijke groet, Inga Teekens (Le Chemin)

We komen graag terug! referentie foto

Mooie combinatie volgens de RIVM richtlijnen

“Woudschoten bood ons een mooie combinatie van prima vergaderfaciliteiten en geslaagde teambuilding in de buitenlucht.

De kapel is een prachtige zaal om elkaar te ontmoeten, waar de medewerkers zich inzetten om dit geheel volgens de RIVM richtlijnen te laten verlopen.” - Herbert Schaap van Samenwerkingsverband de Driegang

Mooie combinatie volgens de RIVM richtlijnen referentie foto

17 september 2020: Nutreco

“Een mooie locatie en alles perfect geregeld…”

17 september 2020: Nutreco referentie foto

Trainen in tijden van corona

"Woudschoten heeft zich flexibel opgesteld gedurende de intelligente Lock down en toen wij alsnog welkom waren hebben wij een fantastisch trainingsweekend beleefd. - Dennis Peteri - Manager opleidingen Fincade"

Trainen in tijden van corona referentie foto

Nederlands Elftal

Bondscoach Ronald Koeman: "We hebben ons vanaf het eerste moment zeer thuis gevoeld in Woudschoten"

Nederlands Elftal referentie foto

Beter Bed

Uitstekende faciliteiten in een oase van groen. Groot(s) maar toch intiem door de opzet van het gebouw. Door de diverse vleugels is er de mogelijkheid om gedeelten volledig beschikbaar te hebben voor een eigen event. Professioneel, persoonlijk en meedenken in mogelijkheden en ook flexibiliteit tijdens de voorbereiding. Op de congresdag zelf is absoluut het voltallige Woudschoten team een onderscheidend element!

Robbie Hendriks
Opleidings Manager

Innerland

Mooie locatie in een prachtige en inspirerende omgeving. We komen er al jaren en ze blijven ons positief verassen met hun service. Dat is echt knap!

Van der Hilst Communicatie

Onze trainers en cursisten ervaren hun verblijf in de bossen prettig en even “los” van de alledaagse hectiek. Het personeel op de vloer en achter de schermen heeft klantvriendelijkheid en servicegericht zijn hoog in het vaandel staan. De communicatie tussen ons kantoor en Woudschoten is persoonlijk en daardoor verloopt de samenwerking soepel en is er oog voor detail.

Intus Personeelsplanning

Gisteren (jan. 2020) weer een mooie klantendag georganiseerd voor onze klanten uit de GGZ en Ziekenhuizen. Een ontzettend geslaagde dag in deze mooie zaal van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum !

Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen

Goede locatie, centraal gelegen met klantgericht en zeer vriendelijk personeel

Schouten & Nelissen

Comfort gecombineerd met persoonlijke aandacht.

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

Locatie prettig door ruimte, licht en sfeer.

Capgemini

Een persoonlijke en inspirerende omgeving met ruimte voor zelf-reflexie en ontwikkeling. Centraal gelegen en je bent er helemaal even uit.

Rijkswaterstaat

Prettig werken in een vakantie omgeving. Tijdens het werk het idee hebben op vakantie te zijn!!!

Strukton Civiel

Onze cursisten en trainers ervaren Woudschoten als een prettige locatie om te trainen. De organisatie is goed en klantgericht. Alle vragen worden direct opgepakt en opgelost en er wordt met de klant meegedacht. Je kunt echt merken dat het faciliteren van conferenties en trainingen de corebusiness is.

Krauthammer

The team of Woudschoten showed a high sensitivity to our needs, a great sense of detail and an excellent speed of service. Their way of working was proactive and solution-oriented, from first meeting to end of conference. Each team member, on all levels, were available and welcomed us with professionalism and a great sense of humour. All this built a smooth cooperation and Krauthammer University Winter Session 2010 became a successful event!

Volker Wessels Logo

Volker Wessels

Onze recente ervaringen bij Woudschoten zijn positief, het personeel is vriendelijk, de keuken is uitstekend en er hangt een goede sfeer.Het meest verrassende bij Woudschoten is dat ondanks het feit dat er veel groepen in huis zijn je daar niets van merkt. Onze deelnemers waren zeer positief over de locatie dus ook een volgende keer zullen wij hier zeker terugkomen.

Unilever

Woudschoten onderscheidt zich door flexibiliteit.

Hogeschool van Amsterdam

Woudschoten is een centrale locatie in een mooie omgeving met goede conferentiezalen en prettige break out ruimtes. Dit in combinatie met de professionele service leveren tezamen een optimaal en inspirerend werkklimaat.

Centrum Wiskunde & Informatica

De voor de omvang en technische benodigdheden van onze conferentie passende communicatie en faciliteiten zijn aanwezig op Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en daarom voor ons de reden om ieder jaar weer terug te komen. Onze ervaringen zijn zeer positief mede vanwege de goede samenwerking.

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492