en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

De perfecte locatie om een congres te organiseren

Een van de belangrijkste zaken bij het organiseren van evenementen en congressen is het vinden van de juiste locatie. Speciale bijeenkomsten vragen om speciale locaties. Bij ons vindt u geen standaard zakelijk hotel maar een stijlvol congreshotel met een relaxte en ongedwongen sfeer in de bossen van ons eigen landgoed midden in Utrecht. Of u nu komt voor een jaarvergadering, feestelijke diner, congres, event, seminar of workshop. Van 100 tot 350 personen hebben wij de perfecte ruimte voor uw business event.
Ook een hybride event behoort tot de mogelijkheden.

De juiste zaal voor de juiste hoeveelheid mensen

Bij het kiezen van een locatie voor een congres is het aantal verwachte gasten een belangrijke factor. U wilt namelijk niet dat een zaal te leeg lijkt of juist te vol raakt. Daarom is het verstandig om vooraf te bedenken hoeveel gasten u verwacht en daar de juiste zaal bij te kiezen. Bij Woudschoten kunt u uit ruim 30 zalen kiezen, die ook nog verschillend ingericht kunnen worden. Zo creëren we de ruimte past bij de bijeenkomst die u organiseert.

De juist opstelling voor uw doel

Naast het aantal personen bepaalt het doel van uw business event of congres mede de zaal/zalen die u nodig heeft. Een presentatie heeft bijvoorbeeld een andere opstelling nodig dan een interactieve workshop. Vooraf kiezen we hoeveel zitplaatsen u nodig heeft en welke opstelling u wenst. Wij zorgen er uiteraard voor dat alles klaar staat bij aanvang van het congres. Zo heeft u alle tijd om zorgeloos uw gasten te ontvangen.

Ruimte en exclusiviteit

Wanneer u honderden gasten ontvangt, wilt u natuurlijk het liefst dat uw gasten alle ruimte krijgen om uw congres te bezoeken. Exclusiviteit voor een congres is mogelijk bij Woudschoten omdat we een aparte vleugel bieden met plenaire zalen, breakouts, eigen foyer met standruimte en eigen garderobe.
Zo hoeven uw gasten niet het gehele pand door en houdt u uw congres overzichtelijk en intiem.

Wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden ontvangen? Dit kan via 0343 492 492 of via info@woudschoten.nl.
Liever meteen een aanvraag indienen?
Dien hier uw aanvraag in

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen

Woudschoten zelf ervaren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.