en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Cursussen & Trainingen

Bent u op zoek naar een locatie in het midden van het land én midden in de natuur? Een locatie die makkelijk bereikbaar is vanaf diverse snelwegen en waar uw deelnemers gratis voor de deur kunnen parkeren? Kom dan eens kennismaken met Woudschoten! Want ook voor het geven van cursussen en trainingen is Woudschoten een erg fijne locatie. Bij ons kunt u in alle rust uw deelnemers trainen, bijscholen of opleiden. Wij hebben 30 verschillende sfeervolle zalen voor groepen van 8 – 350 personen. Tevens hebben wij 140 hotelkamers. Dus ook voor meerdaagse trainingen of cursussen kunt u bij ons terecht.

Alle zalen zijn standaard voorzien van geavanceerde audiovisuele hulpmiddelen. Wij hebben altijd een snelle en veilige Wifi verbinding, zonder inlog. Wij hanteren een helder prijsbeleid, zonder onverwachte extra kosten. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ook daarin is veel mogelijk.

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom voor een rondleiding in ons pand en op ons landgoed. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er allemaal zijn. Liever direct een offerte?

U kunt contact opnemen met onze reserveringsmedewerkers via 0343 492 492 of via info@woudschoten.nl
Rechtsonder op deze pagina vindt u de button met de tarieven van onze arrangementen en om tevens een aanvraag te doen.

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen