en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Dé trainingslocatie voor effectieve trainingen

Wie naar Woudschoten komt, komt om zich te ontwikkelen. Of om anderen te helpen bij hun ontwikkeling. Dat gegeven is ons veel waard. Alles wat wij doen en bieden aan faciliteiten is erop gericht om die ontwikkeling mede tot stand te brengen. Bent u op zoek naar een trainingslocatie in het midden van het land én midden in de natuur? Een locatie die makkelijk bereikbaar is vanaf diverse snelwegen en waar uw deelnemers gratis voor de deur kunnen parkeren? Kom dan eens kennismaken met Woudschoten in omgeving Utrecht! Voor het geven van cursussen en trainingen is Woudschoten een erg fijne locatie.

Trainingslocaties in verschillende soorten en maten

Iedere training of cursus is anders en vraagt dus om een andere trainingslocatie. Daarom biedt Woudschoten een groot aantal zalen die in verschillende opstellingen opgebouwd kunnen worden. In totaal bieden we 30 verschillende sfeervolle zalen voor groepen van 8 tot 350 personen. Alle zalen zijn standaard voorzien van geavanceerde audiovisuele hulpmiddelen. Wij hebben altijd een snelle en veilige Wifi verbinding, zonder inlog. Hier kunnen alle deelnemers gebruik van maken.
Dit maakt de ruimtes ook geschikt voor een hybride bijeenkomst.

Mogelijke opstellingen

We bieden volgende opstellingen aan in de zalen:

Theater: de stoelen staan achter elkaar in rijen. Deelnemers hebben geen tafel voor zich.
Cabaret: tafels met stoelen daaromheen staan verspreid door de zaal.
U-vorm: hierin zetten we de tafels in een ‘U’, de spreker kan alle deelnemers goed zien.
Schoolopstelling: in rijen achter elkaar zitten de deelnemers aan tafel.
Carré: tafels staan in een vierkant met daaromheen stoelen.

Heeft u een andere wens? Dan horen wij dat graag!

Aanvullende voorzieningen

Wilt u een training starten met een goed ontbijt, voorzetten na een gezellige lunch of juist afsluiten met een smaakvol diner? Wij kunnen uw training op verschillende manieren culinair ondersteunen.  Ook bieden we ruimte waar deelnemers tussen trainingen in even de zaal uit kunnen. Iedere zaal ligt vlakbij een buitenlocatie waar deelnemers gemakkelijk even een frisse neus kunnen halen.

Ook voor meerdaagse cursussen en trainingen

Wilt u een meerdaagse cursus of training organiseren? Ook dan is Woudschoten een zeer geschikte trainingslocatie. We bieden namelijk ruim 140 comfortabele kamers waar deelnemers kunnen overnachten. Onze locatie is voorzien van genoeg ruimte waar deelnemers buiten de training samen eten of borrelen, en op ons terrein komen deelnemers tot rust door bijvoorbeeld een wandeling te maken.

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom voor een rondleiding in ons pand en op ons landgoed. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wilt u liever direct een offerte? Ook dat kan. Wij hanteren altijd een helder prijsbeleid, zonder onverwachte extra kosten.
De all-in prijs wordt berekend op basis van het aantal deelnemers en mogelijke extra wensen.

Neem contact op met onze reserveringsmedewerkers
Bel naar: 0343 492 492
Of mail naar info@woudschoten.nl

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen