en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

30 zalen

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft 3 vleugels. De verschillende vleugels zijn met elkaar verbonden. In de drie vleugels bevinden totaal 30 zalen. Elke vleugel heeft zijn eigen sfeer, uitstraling en inrichting. Samen met u kijken wij welke ruimte het beste past bij de doelstelling van uw bijeenkomst.

Zo hebben wij de Woudvleugel, dit is onze congresvleugel met een ruime foyer en comfortabele hotelkamers. De naam Woudvleugel is gekozen vanwege de unieke locatie. Alles in de Woudvleugel kijkt uit op het bos, het woud van Woudschoten. De Woudvleugel bestaat uit een moderne foyer, ruime zalen, moderne hotelkamers, en de sfeervolle sociëteitsbar.

De Villa is het oorspronkelijke gebouw van Woudschoten. De naam Villa is gekozen vanwege de authenticiteit, sfeer en uitstraling van het gebouw. De Villa bestaat uit een lounge, dinerrestaurant, diverse sfeervolle vergaderzalen en comfortabele hotelkamers.

In april 2009 opende Woudschoten de derde vleugel, het Atrium. De naam Atrium is gekozen vanwege de hoogte van de foyer en de typerende bouwstijl. Het Atrium is onze training- en vergadervleugel met ruime ontvangstruimte, diverse break-out rooms en Superior hotelkamers.

Per vleugel vindt u in het onderstaande overzicht een zaaloverzicht. Wilt u alle specificaties van de zalen in één overzicht? Klik dan hier.

Voor elke bijeenkomst een passende ruimte

Wie naar Woudschoten komt, komt om zich te ontwikkelen. Of om anderen te helpen bij hun ontwikkeling. Dat gegeven is ons veel waard. Alles wat wij doen en bieden aan faciliteiten is erop gericht om die ontwikkeling mede tot stand te brengen. Daarom is Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum de afgelopen jaren omgetoverd tot een top accommodatie voor cursussen en trainingen.

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen