en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

De juiste vergaderzaal in Utrecht

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in omgeving Utrecht biedt 30 vergaderzalen en trainingslocaties. Deze zalen zijn verdeeld over drie vleugels in ons gebouw. Elke vleugel heeft zijn eigen sfeer, uitstraling en inrichting. Samen met u kijken wij welke ruimte het beste past bij de doelstelling van uw bijeenkomst. Elke vergaderzaal is erop ingericht om het doel van de vergadering of training zo gemakkelijk mogelijk te behalen.

De Woudvleugel

De Woudvleugel is onze congresvleugel met een ruime foyer, meerdere zalen, moderne hotelkamers en de sfeervolle sociëteitsbar. De naam Woudvleugel is gekozen vanwege de unieke locatie van deze vleugel. Alles in de Woudvleugel kijkt uit op het bos, het woud van Woudschoten. Deze inrichting is gekozen om zo de rust van buiten naar binnen te brengen. De Woudvleugel is zeer geschikt voor grotere groepen en evenementen waar meerdere sprekers of trainingen tegelijk een ruimte nodig hebben.

Meer over de Woudvleugel

De Villa

De Villa is het oorspronkelijke gebouw van Woudschoten. De Villa bestaat uit een lounge, dinerrestaurant, diverse sfeervolle vergaderzalen en comfortabele hotelkamers.  Ook onderdeel van de Villa is de prachtige kapel.  De Kapelzaal is in 2017 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een ideale theaterruimte met balkon. De naam Villa is gekozen vanwege de authenticiteit, sfeer en uitstraling van het gebouw. Dit deel van ons gebouw wordt vaak als intiemer ervaren en is daarmee zeer geschikt voor bedrijfstrainingen of evenementen.

Meer over de Villa

Het Atrium

In 2009 opende Woudschoten de derde vleugel, het Atrium. In het voorjaar van 2023 hebben alle zalen een restyling gekregen en is de natuur nóg meer naar binnen gehaald! Het Atrium is onze training- en vergadervleugel met ruime ontvangstruimte, diverse break-out rooms en Superior hotelkamers. De naam Atrium is gekozen vanwege de hoogte van de foyer en de typerende bouwstijl. Het is een perfecte locatie voor ieder die indruk wil maken op gasten of die collega’s een premium ervaring wil bieden tijdens een evenement.

Meer over het Atrium

Kies de juiste zaal

Voor welk gevoel gaat u bij het kiezen van een ruimte? Per vleugel vindt u in het onderstaande overzicht een zaaloverzicht. Zo weet u precies welke zaal voor u het meest geschikt is. Wilt u alle specificaties van de zalen in één overzicht? Bekijk dan het zalenoverzicht.

Een slimme opstelling voor uw evenement

Goede kennisoverdracht is afhankelijk van verschillende factoren. Een daarvan is de omgeving. Kies daarom voor de juiste opstelling van de zaal. We bieden volgende opstellingen aan in de vergaderzalen:

Theater: de stoelen staan achter elkaar in rijen. Deze opstelling is gebruikelijk bij presentaties.
Cabaret: tafels staan verspreid door de zaal met stoelen daaromheen, geschikt voor workshops.
U-vorm: hierin zetten we de tafels in een ‘U’, de spreker kan alle deelnemers goed zien. Handig bij interactieve presentaties.
Schoolopstelling: in rijen achter elkaar zitten de deelnemers aan tafel, handig wanneer deelnemers aantekeningen maken.
Carré: tafels staan in een vierkant met daaromheen stoelen. Gebruikelijk wanneer er niet één duidelijke spreker is.

Heeft u een andere wens? Dan horen wij dat graag! Vul bijvoorbeeld het contactformulier in of bel ons op 0343 492492

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen