en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Een ontspannen overnachting in Utrecht

Utrecht is een geweldige locatie voor een overnachting of weekendje weg. Niet alleen omdat het centraal gelegen ligt in Nederland, maar ook omdat het een goede balans tussen stad, historie en natuur biedt. Ga bijvoorbeeld winkelen in het centrum, beklim de Domtoren of geniet van de natuur op de Utrechtse Heuvelrug. Hotel Woudschoten is een perfecte uitvalsbasis voor al deze leuke uitjes.

Boek een hotelkamer bij Woudschoten

Ben je een overnachting of weekendje weg in omgeving Utrecht aan het plannen? Dan is Woudschoten de locatie die je zoekt! Dicht bij de snelweg gelegen en met gratis parkeerplaats hebben we de ideale plek gecreëerd om Utrecht en de omgeving te ontdekken. Maar na een dag vol leuke activiteiten, wil je ook tot rust kunnen komen. Daar is ons hotel met omliggend landgoed de perfecte plek voor. Maak bijvoorbeeld een ontspannen ochtendwandeling in de bossen voordat je de stad in gaat of kom ‘s avonds tot rust in een stijlvolle hotelkamer.

We bieden onze gast de keuzen uit de volgende vier hotelkamers:
Superior hotelkamer
Comfort Plus hotelkamer
Comfort hotelkamer
Standard 1 persoons hotelkamer. 

Faciliteiten in ons hotel

Naast rustgevende hotelkamers kan je bij ons ook volgende faciliteiten verwachten:
Restaurants voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner
Terras om ook buiten te genieten van goed eten
Fietsverhuur bij de receptie
Gratis parkeerplaats

Bekijk hier alle faciliteiten

Een zakelijke overnachting in Utrecht

Bent u voor uw werk in de omgeving van Utrecht en wilt u in de omgeving overnachten? Of wilt u met een team of bedrijf een overnachting boeken? Ook dat kan bij Woudschoten. Zakelijke weekendjes weg of overnachtingen zijn natuurlijk anders dan in privésfeer. We denken graag mee over de juiste mogelijkheden voor uw wensen. Zorg bijvoorbeeld dat niemand meer naar huis hoeft na een leuke teambuildingsactiviteit, gezellig diner of bedrijfsfeest. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Onze arrangementen

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Ontdek de Heuvelrug arrangement

Of je nu houdt van een actief dagje uit of een relaxt dagje weg, de Heuvelrug heeft het allemaal. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie
Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen