en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Overnachten

Wilt u ontspannen overnachten tijdens een zakelijke bijeenkomst? Wilt u even helemaal weg uit uw bekende of drukke omgeving? Staat een ontspannen weekend bij u hoog op het verlanglijstje of bent u in de buurt voor uw werk?  Dan bent u bij Woudschoten aan het juiste adres.

Klik hier voor een overzicht van onze faciliteiten.

U voelt vanaf het moment dat u aan komt rijden op het landgoed een oase van rust. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannen wandelingen, creatieve meetings of mooie fietstochten op de adembenemende Utrechtse Heuvelrug.

Als u terugkomt van een rustgevende wandeling of fietstocht kunt u plaatsnemen op een van de sfeervolle terrassen voor een versnapering. Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf bij Woudschoten absoluut niets te kort komt.

3 typen hotelkamers

U kunt kiezen uit 3 typen hotelkamers: de Executive, Comfort Superior of Comfort hotelkamer. Alle drie zijn uitstekende keuzes voor een zakelijke overnachting of een weekendje weg. Hieronder ziet u waarin de kamers zich onderscheiden.

Onze mogelijkheden

Diner Special

Een weekendje weg combineren met een heerlijk diner?

Meer informatie

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Super Deal

De beste prijs boekt u hier. Profiteer van onze Super Deal en geniet op een prachtig mooi landgoed midden in de bossen voor een zeer scherpe prijs

Meer informatie

Fietsarrangement

Ontdek fietsend door de bossen, langs de vele landgoederen en kastelen de Utrechtse Heuvelrug. En sluit af in ons gezellige restaurant met een heerlijk 2 gangen à la carte diner.

Meer informatie

Ontdek de Heuvelrug

Of je nu houdt van een actief dagje uit of een relaxt dagje weg, de Heuvelrug heeft het allemaal. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Wellness arrangement

Niets is heerlijker dan een weekend ontspannen op een prachtig landgoed. Speciaal voor u hebben wij in samenwerking met Thermen Soesterberg een wellness arrangement samengesteld.

Meer informatie

Hotel boeken

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492

feedback_mix.png