en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Overnachten

Wilt u even helemaal weg uit uw bekende of drukke omgeving?
Staat een ontspannen weekend bij u hoog op het verlanglijstje of bent u in de buurt voor uw werk?  Dan bent u bij Woudschoten aan het juiste adres!
Klik hier voor een overzicht van onze faciliteiten.

Midden in de bossen

Woudschoten ligt echt midden in de bossen en dat voelt u al vanaf het moment dat u aan komt rijden via onze oprijlaan van 400 meter.  Op het landgoed heerst een oase van rust. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannen wandelingen, zakelijke bijeenkomsten, creatieve meetings of mooie fietstochten op de adembenemende Utrechtse Heuvelrug.

Als u terugkomt van een rustgevende wandeling of fietstocht kunt u plaatsnemen in onze lounge of op een van de sfeervolle terrassen voor een versnapering. Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf bij Woudschoten absoluut niets te kort komt.

4 typen hotelkamers

Woudschoten heeft 4 typen hotelkamers waaruit u kunt kiezen: de Superior, Comfort Plus, Comfort hotelkamer of Standard eenpersoonskamer. Alle vier zijn uitstekende keuzes voor een zakelijke overnachting of een weekendje weg. Binnen het type Superior beschikken wij ook over een familiekamer/suite.

Onze arrangementen

Diner Special

Een paar dagen weg combineren met culinair genieten?

Meer informatie

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Voorjaarsspecial

Of je nu houdt van een actief dagje uit of een relaxt dagje weg, de Heuvelrug heeft het allemaal. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Culinair genieten

Even een nachtje er tussenuit met z’n tweeën. Heerlijk samen genieten van een culinair 5- gangen diner met een bijpassend wijnarrangement.
Komt tot rust op ons eigen landgoed van 45 ha bos en laat je in de watten leggen.

Meer informatie
Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen