en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Vergaderlocatie in de bossen van Zeist

Zoekt u een inspirerende locatie om te vergaderen in Utrecht? Midden in de natuur? Die heeft u gevonden! Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum ligt op een eigen landgoed van 45 hectare. Dus rust én ruimte gegarandeerd!

Altijd een passend arrangement

Voor al uw vergaderingen biedt Woudschoten u een passend arrangement. Altijd op basis van uw wensen, de samenstelling van het gezelschap en uw budget. Woudschoten bestaat uit 3 vleugels, met daarin 30 verschillende zalen en 2 ruime restaurants met terrassen. U kunt ook uw hele bijeenkomst buiten houden, of een deel ervan. Ga bijvoorbeeld voor een brainstorm even naar buiten, organiseer de kick off van uw meeting in ons amfitheater of geniet van een heerlijke lunchbreak in de natuur.

All inclusive prijsbeleid voor iedere vergadering

Wij hanteren een helder prijsbeleid. Bij onze prijzen is altijd alles inclusief, met vaste arrangementen waarin de zaalhuur, sterke wifi en de meest gangbare audiovisuele middelen en zijn inbegrepen. Kies bijvoorbeeld voor de 8-uurs vergadering voor € 83,50 all inclusive. Andere wensen? Dat kan natuurlijk ook. Dan wordt in de offerte de prijs per deelnemer besproken en vastgelegd. De zaalhuur is inbegrepen bij deze prijs. All inclusive is dus ook écht all inclusive.

Vergaderlocatie voor een hybride bijeenkomst

Ook een hybride bijeenkomst is mogelijk. Bij een hybride bijeenkomst is een deel van de gasten op locatie en een deel niet. Die nemen dan deel via bijvoorbeeld videobellen. We zien dat internationale evenementen deze optie graag bieden aan gasten, maar ook voor een grote vergadering kan het een goede toevoeging zijn.

Persoonlijk advies

Het personeel van Woudschoten staat voor u klaar, dat zit in onze natuur. Heeft u vragen of een speciale wens? Dan helpen onze reserveringsmedewerkers u graag. En wilt u nog eens terugkomen na een succesvol evenement? Dan zorgen we er voor dat u geholpen wordt door een vast contactpersoon. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plaats dan een reserveringsaanvraag of neem contact met ons op.

Kortingskalender

Wilt u zeker weten of uw voorkeursdatum in de onderstaande kalender nog beschikbaar is? Vul de datum en uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Reserveringsaanvraag

Calendar does not exist.

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen

Inspirerend vergaderen

Woudschoten zelf ervaren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.