en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Culinair

Concentratie, discussie en denkwerk vergen veel energie.
Onze chefkok en zijn team zijn – net als u – de hele dag in bedrijf om uw conditie met lekker eten & drinken op peil te houden.

Zo begint de dag voor u met een uitgebreid ontbijtbuffet in ons Atrium restaurant en is het mogelijk om tussen de middag hier ook te lunchen. Bij mooi weer kan dat uiteraard op het prachtige terras van de lounge of het dinerrestaurant. In het Atrium restaurant kunt u kiezen voor een uitgebreid lunchbuffet; deze bestaat uit huisgemaakte soep, enkele warme lunch aanvullingen, verse broodjes, beleg en lekker zoet.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk bij ons à la carte dineren. Voor gezelschappen vanaf 30 personen kunnen wij in overleg een passend menu samenstellen.
Na een heerlijk diner eindigt u uw dag met een borrel in onze sfeervol ingerichte lounge of sociëteitsbar. Alles is uitermate verzorgd en ook aan uw persoonlijke wensen wordt gedacht.

Breaks
Wat uw vergaderdoel ook is: met een Break maakt u iedere bijeenkomst en vergadering effectiever.

De focus vasthouden. Continu scherp blijven. Vergaderen vraagt om 100% inzet. En om een time-out op het juiste moment. Met onze breaks haalt u méér uit uw meeting, training of brainstorm of laadt u juist weer op na een intensieve sessie.

5-uurtje
Een lichte en gezonde snack met warme en koude gerechtjes, waarbij biologische producten gebruikt worden. Het tarief bedraagt € 7,50 p.p. incl. BTW. Het 5-uurtje hebben wij ook in een uitgebreidere variant, 5-uurtje Deluxe. Dan kost het € 12,50 p.p. incl. BTW.

Energy break
Een energieke verfrissing tijdens de middagpauze: biologische sappen, smoothie, energy bars, diverse soorten fruit, patisserie € 9,25 p.p. incl. BTW.

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen