en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Culinair

Concentratie, discussie en denkwerk vergen veel energie. Onze chefkok en zijn team zijn – net als u – de hele dag in bedrijf om uw conditie met lekker eten & drinken op peil te houden.

Zo begint de dag voor u met een uitgebreid ontbijtbuffet en is het mogelijk om tussen de middag te lunchen in onze rustige lounge. Bij mooi weer kan dat uiteraard op het prachtige terras. Ook kunt u kiezen voor een uitgebreid lunchbuffet; deze bestaat uit huisgemaakte soep, enkele warme lunch aanvullingen, verse broodjes, beleg en lekker zoet.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk bij ons à la carte dineren. Voor gezelschappen vanaf 30 personen kunnen wij in overleg een passend menu samenstellen.

Na een heerlijk diner eindigt u uw dag met een borrel in onze sfeervol ingerichte lounge of sociëteitsbar. Alles is uitermate verzorgd en ook aan uw persoonlijke wensen wordt gedacht.

Wilt u een idee krijgen van onze dinerkaart? Hier vindt u het menu: Menu_restaurant_zomer_2019.pdf

Opkikkermomenten

5-uurtje
Een lichte en gezonde snack met warme en koude gerechtjes, waarbij biologische producten gebruikt worden. Het tarief bedraagt € 5,75 p.p. incl. BTW.

Energy break
Een energieke verfrissing tijdens de middagpauze: biologische sappen, smoothie, energy bars, diverse soorten fruit, patisserie € 7,95 p.p. incl. BTW.

Happy bites
Wat uw vergaderdoel ook is: met een happy bite maakt u iedere bijeenkomst en vergadering effectiever.

De focus vasthouden. Continu scherp blijven. Vergaderen vraagt om 100% inzet. En om een time-out op het juiste moment. Met happy bite haalt u méér uit uw meeting, training of brainstorm.

Download hier de happy bites menukaart: Happy Bites 2019

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492