en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Culinair

Concentratie, discussie en denkwerk vergen veel energie. Onze chefkok en zijn team zijn – net als u – de hele dag in bedrijf om uw conditie met lekker eten & drinken op peil te houden.

Zo begint de dag voor u met een uitgebreid ontbijtbuffet en is het mogelijk om tussen de middag te lunchen in onze rustige lounge. Bij mooi weer kan dat uiteraard op het prachtige terras. Ook kunt u kiezen voor een uitgebreid lunchbuffet; deze bestaat uit huisgemaakte soep, enkele warme lunch aanvullingen, verse broodjes, beleg en lekker zoet.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk bij ons à la carte dineren. Voor gezelschappen vanaf 30 personen kunnen wij in overleg een passend menu samenstellen.

Na een heerlijk diner eindigt u uw dag met een borrel in onze sfeervol ingerichte lounge of sociëteitsbar. Alles is uitermate verzorgd en ook aan uw persoonlijke wensen wordt gedacht.

Wilt u een idee krijgen van onze dinerkaart, bekijk dan hier de menukaart.

Opkikkermomenten

5-uurtje
Een lichte en gezonde snack met warme en koude gerechtjes, waarbij biologische producten gebruikt worden. Het tarief bedraagt € 5,50 p.p. incl. BTW.

Energy break
Een energieke verfrissing tijdens de middagpauze: biologische sappen, smoothie, energy bars, diverse soorten fruit, patisserie € 7,50 p.p. incl. BTW.

Happy bites
Wat uw vergaderdoel ook is: met een happy bite maakt u iedere bijeenkomst en vergadering effectiever.

De focus vasthouden. Continu scherp blijven. Vergaderen vraagt om 100% inzet. En om een time-out op het juiste moment. Met happy bite haalt u méér uit uw meeting, training of brainstorm.

Download hier de happy bites menukaart

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492

feedback_mix.png