en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Weekendje weg – onze arrangementen

Een weekendje weg op de Heuvelrug staat gelijk aan opladen. Genieten van een schitterende natuur, heerlijk eten en goed slapen. Of je nu houdt van een weekendje winkelen, een sportief weekendje weg of juist lekker ontspannen? Woudschoten is de ideale uitvalsbasis om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken.

Zoekt u gewoon een goed hotel met ontbijt voor een nacht, of een weekendje weg met een saunabezoek? Alles kan bij Woudschoten. Wij hebben 3 typen hotelkamers. Comfort, Comfort Superieur en de Executive. Binnen het type Executive hebben wij ook een familiekamer/suite beschikbaar. Als u op deze pagina naar beneden gaat, vindt u de 3 verschillende typen met meer uitleg.

Verder op deze pagina vindt u al onze arrangementen voor een heerlijk nachtje of weekendje weg. Natuurlijk kunt u ook direct alleen een overnachting boeken.

Onze arrangementen voor een heerlijk weekendje weg

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Super Deal

De beste prijs boekt u hier. Profiteer van onze Super Deal en geniet op ons prachtige landgoed midden in de bossen voor een zeer scherpe prijs

Meer informatie

Diner Special

Een weekendje weg combineren met een heerlijk diner?

Meer informatie

Wellness arrangement

Niets is heerlijker dan een weekend ontspannen op een prachtig landgoed. Speciaal voor u hebben wij in samenwerking met Thermen Soesterberg een wellness arrangement samengesteld.

Meer informatie

Ontdek de Heuvelrug op de fiets

Of je nu houdt van een actief dagje uit of een relaxt dagje weg, de Heuvelrug heeft het allemaal. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum arrangement Het Nationaal Militair Museum bevindt zich op de voormalige luchtmachtbasis op Soesterberg. Het combineert de collecties van het voormalige Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg en het Legermuseum in Delft. Er zijn talloze stukken te zien, waaronder tanks, vliegtuigen, gepantserde voertuigen en helikopters. Speciaal voor u hebben wij in samenwerking met het…

Meer informatie

Herfstarrangement

herfstarrangement Komt u een heerlijk lang weekend genieten van de Utrechtse Heuvelrug? Wandelen door de veranderende kleurenpracht en afsluiten met een warme chocolademelk bij het knapperende haardvuur? Bekijk de mogelijkheden in onze boekingsmodule. Indien beschikbaar op uw voorkeursdatum, kunt u hier het arrangement selecteren. herfstarrangement 1 nacht één overnachting een gratis upgrade op basis van beschikbaarheid…

Meer informatie

Hotel boeken

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492