en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Geniet van een overnachting midden in de natuur

Ben je op zoek naar een locatie om even op te laden en te genieten van de natuur? Dan is een overnachting bij Woudschoten precies wat je zoekt. Niet alleen omdat Woudschoten zich midden in de natuur bevindt, maar ook omdat we goede uitvalsbasis zijn voor verschillende activiteiten in de omgeving. Woudschoten is centraal gelegen in Nederland en goed te bereiken. Je auto parkeer je gratis op ons eigen terrein.

Overnachten in onze eigen bossen

Onze hotelkamers bevinden zich midden in ons eigen landgoed van maar liefst 45 ha. Dat is dus écht overnachten in de natuur. Niet alleen onze omgeving straalt rust uit, ook in het interieur van Woudschoten geven we de natuur een plekje. Zo kan jij helemaal opladen tijdens een nachtje of weekendje weg. Op ons landgoed kan je zelf op pad, om te wandelen, hardlopen of andere activiteiten te doen.

De perfecte uitvalsbasis

Een weekendje weg op de Utrechtse Heuvelrug staat gelijk aan opladen. Genieten van een schitterende natuur, heerlijk eten en goed slapen. Of je nu houdt van een dagje winkelen, een sportief weekendje weg of juist het liefst uren wilt ontspannen, Woudschoten is de perfecte uitvalsbasis om de veelzijdigheid van de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken.

Wij hebben een hele mooie beoordeling  gekregen van Voordeeluitjes!

Boek een van onze arrangementen

Wij streven ernaar om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, dat is onze natuur. Daarom bieden we ook op onze locatie een aantal smakelijke arrangementen.
Hieronder vind je onze arrangementen.

Een kamer die als thuis voelt

Al onze kamers zijn ingericht tot een verblijf waar jij helemaal kunt ontspannen en genieten. Wij bieden onze gasten 4 typen hotelkamers: Standard eenpersoons, Comfort, Comfort Plus en de Superior. Binnen het type Superior hebben wij ook een familiekamer/suite beschikbaar. Kies hieronder de kamer die bij jouw wensen past.

Onze arrangementen!

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Ontdek de Heuvelrug arrangement

Of je nu houdt van een actief dagje uit of een relaxt dagje weg, de Heuvelrug heeft het allemaal. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie
Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!