en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Er even (veilig) tussenuit – onze arrangementen

Op zoek naar even een andere omgeving dan je eigen huis? Kom dan opladen bij ons, midden in de natuur! Wij hebben een landgoed van 45 ha en een zeer ruim opgezet pand. Verblijven bij ons is dus geheel conform de richtlijnen van het RIVM (meer informatie).

Een weekendje weg op de Heuvelrug staat gelijk aan opladen. Genieten van een schitterende natuur, heerlijk eten en goed slapen. Of je nu houdt van een weekendje winkelen, een sportief weekendje weg of juist lekker ontspannen? Woudschoten is de ideale uitvalsbasis om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken.

Zoekt u gewoon een goed hotel met ontbijt voor een nacht, of een heerlijk weekendje weg? Alles kan bij Woudschoten. Wij hebben 4 typen hotelkamers. Standard eenpersoons, Comfort, Comfort Superieur en de Executive. Binnen het type Executive hebben wij ook een familiekamer/suite beschikbaar. Als u op deze pagina naar beneden gaat, vindt u de 4 verschillende typen met meer uitleg.

Verder op deze pagina vindt u al onze arrangementen voor een heerlijk nachtje of weekendje weg.

Onze arrangementen!

Culinair genieten

Even een nachtje er tussenuit met z’n tweeën. Heerlijk samen genieten van een culinair 5- gangen diner met een bijpassend bier- of wijnarrangement.
Komt tot rust op ons eigen landgoed van 45 ha bos en laat je in de watten leggen.

Meer informatie

Ontdek de Heuvelrug

Of je nu houdt van een actief dagje uit of een relaxt dagje weg, de Heuvelrug heeft het allemaal. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Diner Special

Een paar dagen weg combineren met culinair genieten?

Meer informatie

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Super Deal

De beste prijs boekt u hier. Profiteer van onze Super Deal en geniet op ons prachtige landgoed midden in de bossen voor een zeer scherpe prijs

Meer informatie

Hotel boeken

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Multifunctionele locatie
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen
Gratis supersnel WIFI
Gratis parkeermogelijkheden

Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist
info@woudschoten.nl
0343 - 492 492