en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Er even tussenuit – onze arrangementen

Op zoek naar even een andere omgeving dan je eigen huis? Kom dan opladen bij ons, midden in de natuur! Wij hebben een landgoed van 45 ha en een zeer ruim opgezet pand.

Een weekendje weg op de Heuvelrug staat gelijk aan opladen. Genieten van een schitterende natuur, heerlijk eten en goed slapen. Of je nu houdt van een weekendje winkelen, een sportief weekendje weg of juist lekker ontspannen? Woudschoten is de ideale uitvalsbasis om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken.

Zoek je gewoon een goed hotel met ontbijt voor een nacht, of een heerlijk weekendje weg? Alles kan bij Woudschoten. Wij hebben 4 typen hotelkamers. Standard eenpersoons, Comfort, Comfort Plus en de Superior. Binnen het type Superior hebben wij ook een familiekamer/suite beschikbaar. Als je op deze pagina naar beneden gaat, vind je onze arrangementen en daaronder de 4 verschillende kamertypen met meer uitleg.

Onze arrangementen!

Culinair genieten

Even een nachtje er tussenuit met z’n tweeën. Heerlijk samen genieten van een culinair 5- gangen diner met een bijpassend wijnarrangement.
Komt tot rust op ons eigen landgoed van 45 ha bos en laat je in de watten leggen.

Meer informatie

Logies & ontbijt

Al jaren is Woudschoten een succesvol conferentie hotel maar wist u dat u ook uitstekend bij ons terecht kunt indien u alleen op zoek bent naar een fijne plek om te overnachten?

Meer informatie

Diner Special

Een paar dagen weg combineren met culinair genieten?

Meer informatie
Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!