Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Een ‘aan alles is gedacht’ weekendje weg

‘We gaan lekker een weekendje weg.’ Als iemand dat tegen je zegt, ben je jaloers. Toch? Natuurlijk doen we dat allemaal veel te weinig, want ja je moet het organiseren en waarheen dan en wat is daar eigenlijk te doen? Woudschoten lost het allemaal voor je op met  verschillende ‘aan alles is gedacht’ arrangementen waar je echt geen ‘nee’ tegen gaat zeggen.

Waarschijnlijk ken je Woudschoten als een fijne plek voor zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen en congressen. Midden in de bossen van Zeist, centraal gelegen in Nederland, ruime kamers. Oh ja, én gratis top werkende wifi. Hé?! Klinkt dat niet als een ideale plek voor een weekendje ontspannen?

Woudschoten als ideale uitvalsbasis

Inderdaad! Woudschoten is (ook) in het weekend dé ideale uitvalsbasis naar alles wat de Utrechtse heuvelrug te bieden heeft, midden in de natuur,én zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse bezienswaardigheden, dierenparken en musea in de omgeving Utrecht. Wie zijn hand niet omdraait voor een half uurtje in de auto kan in Utrecht shoppend zijn of haar hart ophalen. Op pad met kids? Dan is het Spoorweg- of voor de allerkleinsten het Nijntje museum (link) een echte aanrader.

Leuke dingen doen

Maar ook dichterbij biedt de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug enorm veel mogelijkheden. Je kunt fietsen huren en op ontdekkingstocht door de natuur, langs kastelen en buitenplaatsen. Zijn de kinderen mee? En wil je ze even lekker laten ravotten om zelf een tijdschrift te lezen dan biedt natuurspeelbos de Boswerf jou alle mogelijkheden. Ook leuk om te bezoeken is de piramide van Austerlitz, gebouwd in 1804 als eerbetoon aan Napoleon. Klein geschiedenis lesje erbij en het ijsje op het terras is verdiend.

Doe net als Oranje!

Het mag duidelijk zijn, wat voor mens je ook bent, een binnen- of een buitenmens, een shopper of cultuurmens, een bourgondisch of sportief mens, na een goede nacht en heerlijk ontbijt is alles mogelijk vanaf Woudschoten. Niet voor niets koos het Nederlands Elftal voor onze accommodatie om van daaruit de hele wereld te veroveren J

Top tien tips to do 

Huis Doorn; een prachtig pand, ooit bewoond door een heuse Duitse keizer (Wilhelm II). Het licht op een schitterend landgoedwaar kinderen een spannende speurtocht ‘Het geheim van de keizer’ kunnen doen.

Nationaal Militair Museum,  bevind je tussen de tanks, vliegtuigen, gepantserde voertuigen en helikopters en probeer sommige zelf uit!

Dierenpark Amersfoort, het enige dierenpark met speelse achterdoorondervoorlangsjes of Ouwehands dierenpark (met de beroemde panda’s) stap in de wereld van Pandasia.

Spoorweg museum voor échte treinliefhebbers of het Nijntje museum voor een eerste museum ervaring voor de allerkleinsten

Domtoren, het beklimmen van de domtoren is leuk, leerzaam en actief! Met een geweldig uitzicht als beloning.

Paleis Soestdijk, bezoek het prachtige Paleis Soestdijk waar koninginnen en prinsen leefden. Aansluitend is een bezoek aan de tuin de moeite waard én aan de tentoonstelling over Nederlandse uitvindingen.

Zeisterbos, met Natuurspeelbos De Boswerf in het Zeisterbos, natuurspeelbos

De piramide van Austerlitz; een monument op het hoogste punt van de Utrechtse heuvelrug uit Napoleon’s tijd. De moeite waard om te bezoeken; inclusief speeltuin en restaurant.

Henschotermeer, lekker zwemmen bij warm weer

Theater Figi, dans, toneel én film

Een paar dagen de natuur in?Woudschoten heeft continue mooie arrangementen. Op deze pagina vindt u alle arrangementen van ontspannen tot actief!

Onze arrangementen

Dit wil ik delen