Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Maak nu écht kennis met Woudschoten

Nationale Horecadag wordt georganiseerd dóór de Nederlandse horeca, vóór iedereen die geïnteresseerd is. Ontdek nu zelf waarom de Nederlandse horeca de leukste en meest uitdagende branche is om in te werken. Ook Woudschoten doet mee!

Kom jij bij ons langs op 21 mei, dan maak je kennis met heel Woudschoten. Met een écht kijkje achter de schermen. Je mag namelijk voor deze ene keer overal kijken! En heb jij interesse in een bepaald vakgebied? Dan blijven we daar iets langer en kun je alle vragen stellen die je wilt. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis (op =  op). Iedereen is welkom van 14.00 – 20.00 uur. Je kunt je aanmelden via Nationale Horecadag

Wij zien je graag op 21 mei!

Wil jij een leuke baan waarbij je regelmatig vrij bent in de weekenden en je vrij bent van Kerst t/m Oud & Nieuw?

Benieuwd naar onze vacatures? Neem  21 mei jouw CV mee naar het mooie Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en ontmoet je nieuwe collega’s. Alvast benieuwd naar onze vacatures? Klik dan hier.

Over Woudschoten
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden wij een sfeervolle accommodatie voor groepen, een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat de gast hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van het verblijf. Woudschoten verzorgt de rest. Wij zijn uitstekend geschikt voor één- en meerdaagse bijeenkomsten als trainingslocatie, om te vergaderen, voor congressen maar ook als sfeervol hotel voor een weekendje weg.

Dit wil ik delen