Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

M line blijft zorgen voor een goede nachtrust van Oranje bij Woudschoten en het KNVB Teamhotel

Matrassenleverancier M line heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met de KNVB. Ook de komende twee jaar is het bedrijf de
Official Sleep Supporter van Oranje.M lIne oranje

Als Official Sleep Supporter van Oranje zorgt M line ervoor dat zowel het Nederlands elftal als de OranjeLeeuwinnen tijdens interlandperiodes kunnen bouwen op een goede nachtrust. Daarnaast voorziet het bedrijf het KNVB Teamhotel en Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum Zeist van producten, zoals boxsprings, matrassen, kussens en covers.

“Voor onze voetballers is een goede nachtrust heel belangrijk voor het herstel en het leveren van topprestaties”, aldus Edwin Goedhart, bondsarts van de KNVB. “Als KNVB willen we dit onderdeel zo goed mogelijk verzorgen. De matrassen en persoonlijke kussens van M line die onze selecties gebruiken, zorgen voor optimaal slaapcomfort en dragen zo bij aan de prestaties op het veld.”

“Het is een goed teken dat er in de Nederlandse top van de sport veel aandacht is voor het fysieke herstel in de nacht”, geeft Pieter-Bas Stehmann, algemeen directeur M line, aan. “Naast organisaties zoals onder andere Team Jumbo-Visma, Ajax en NOC*NSF, blijven we nu ook nauw samenwerken met de KNVB. Zo geven we beide teams de mogelijkheid om het beste uit de dag te halen.”

https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/partners/63621/m-line-blijft-komende-twee-jaar-official-sleep-supporter-van

Dit wil ik delen