Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Nu ook Private Dining op Woudschoten

Zeist, 2 april. Dat Woudschoten continue blijft vernieuwen is een feit. Het is de natuur van Woudschoten verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Dit keer zijn de algemene ruimte van het Atrium en het Dinerrestaurant flink onder handen genomen.

Het Atrium, de training- en vergadervleugel met ruime ontvangstruimte, diverse break-out rooms en executive kamers heeft net voor de komst van het Nederlands Elftal in maart een facelift gekregen. De muren hebben een verfrissende nieuwe kleur, een deel van het meubilair is vervangen en de prachtige natuur van het omliggende landgoed is nóg meer naar binnen gebracht. Het nieuwe interieur en grote potten groen geven het Atrium een aangename en rustige uitstraling.

Private Dining

Ook het dinerrestaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Frisse kleurtinten, stijlvol meubilair gecombineerd met een moderne inrichting geven het restaurant een warme sfeer. Door het leggen van accenten en het toevoegen van planten is meer privacy gecreëerd. Door de speelse indeling is het ook zeer geschikt voor individuele gasten, die Woudschoten steeds meer komen bezoeken. Daarnaast is het privé restaurant volledig vernieuwd. Een sfeervolle plek waar u in alle rust kunt lunchen of dineren met zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie. Dit deel van het restaurant beschikt over een prachtige open haard, een eigen terras en is exclusief te boeken voor ongeveer 27 gasten.

Dit wil ik delen