Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Woudschoten opent haar deur voor pilot overheid

Zeist, 9 april 2021 – Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en trainingsbureau Nobbe Mieras openen op 28 april de deuren voor zakelijke bezoekers in het kader van de pilot ‘Testen voor Toegang’.

In april start de overheid met een aantal pilots om de werking van toegangstesten in de praktijk uit te proberen. Zo kunnen coronatests helpen om de samenleving en de economie weer te openen. Woudschoten en trainingsbureau Nobbe Mieras werken hier graag aan mee en faciliteren samen een pilot voor de zakelijke sector. Op woensdag 28 april openen zij de deuren voor 50 deelnemers die de workshop ‘Presence’ gaan volgen. De bezoekers dienen bij de ingang een bewijs laten zien van een negatieve coronatest.

Trots
Woudschoten en Nobbe Mieras zijn enorm trots dat zij door de brancheorganisatie NRTO geselecteerd zijn om deze pilot uit te voeren én dat zij zo een bijdrage leveren aan het heropenen van o.a. de opleidingsbranche. De afgelopen maanden heeft Woudschoten veel ervaring en expertise opgedaan op het gebied van het coronaproof faciliteren van de KNVB-trainingskampen van Oranje. Het is voor Woudschoten een mooie kans om deze kennis op deze bijeenkomst toe te passen. Woudschoten weet als geen ander hoe de interactieve workshop ‘Presence’ veilig verzorgd kan worden.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Deze workshop vindt plaats op het prachtige landgoed van 45 hectare, midden in de bossen van Zeist. Mede door de ruime opzet van Woudschoten is er een veilige maar ook inspirerende omgeving, waarbij de huidige maatregelen uitstekend nageleefd kunnen worden. Alle deelnemers en medewerkers worden binnen 40 uur voor aanvang van de bijeenkomst getest bij een GGD testlocatie in zijn of haar buurt en dit is onderdeel van het entreebewijs om deel te nemen aan de workshop.

Klik hier voor meer informatie over de workshop en om aan te melden.

Neem voor meer informatie contact op met 0343 492 492 of via marketing@woudschoten.nl

Meer informatie over Nobbe Mieras vindt u op nobbemieras.nl

Detailinformatie over deze pilot vindt u op testenvoortoegang.nl

Dit wil ik delen