Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Woudschoten presenteert nieuwe uitstraling

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist presenteert een nieuwe uitstraling. Sinds vandaag heeft Woudschoten een nieuwe website én een nieuwe huisstijl die de komende periode verder wordt uitgerold.

Terugkijken

Wat is het verhaal van Woudschoten? Hoe vertellen ze dit aan de gasten en medewerkers zodat iedereen de gastvrijheid van Woudschoten tot in de puntjes ervaart? Voor het bepalen van de goede richting betekende dat voor Woudschoten juist kijken naar de afgelopen jaren.  Want alle vernieuwingen die Woudschoten doorvoert zijn áltijd al geweest om de beleving van de gasten, zakelijk én particulier,  te bevorderen. Zoals ook recent de restauratie van de Kapel, het aanleggen van een zeer snel Wifi-netwerk,  een volledig vernieuwde  entree en het plaatsen van bijna 50 zonnepanelen.

Waarde `Het is onze natuur`

Met de nieuwe richting ‘Het is onze natuur’, laat Woudschoten zien zich bewust te zijn van haar omgeving en van de waarde daarvan op medewerkers en gasten. Mensen komen al jaren bij Woudschoten om zich te ontwikkelen en kennis te delen. Het landgoed is juist dan een natuurlijke inspirator van `Het is onze natuur’. Tevens wordt het ultieme begrip van wat gastvrijheid inhoudt vertaald naar` Het is onze natuur’. Het is niet alleen wat ze doen. Het is wie ze zijn. En dat verschil merk je in alles. Dit verhaal ís Woudschoten.

Website
De eerste kennismaking met Woudschoten – en eigenlijk met elke locatie – vindt steeds vaker plaats via de website. En die van Woudschoten bestond al een langere tijd in dezelfde vorm en was toe aan vernieuwing. “Gastgerichtheid is een belangrijk speerpunt van Woudschoten en de website kon juist op dat gebied verbeteren”,  aldus Susanne Konneman-Wijchman, Marketing- & Communicatiemanager. ” Samen met de websitebouwer zijn we aan de slag gegaan, en wij zijn zeer trots op de nieuwe website, die net online is gegaan.”  Zo is de customer journey onder de loep genomen en verbeterd en de site is interactiever geworden. Zo  zijn er van alle ruimtes 360° foto’s gemaakt, het is duidelijker te zien welke mogelijkheden Woudschoten biedt voor verschillende doelgroepen, en  worden gasten en medewerkers uitgebreid aan het woord gelaten in blogs, vlogs en video’s.

Dit wil ik delen