en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Teambuilding & Buitenactiviteiten

actief op Woudschoten

Op zoek naar een combinatie van vergaderen en teambuilding? Of juist op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Wij bieden alle teambuildingsprogramma’s op maat!

Onderbreek bij ons uw vergader- of trainingssessie voor een korte activiteit midden in de natuur. Woudschoten Hotel- en Conferentiecentrum heeft een eigen landgoed van maar liefst 45 hectare en is dé perfecte locatie om inspanning te combineren met ontspanning. Op deze pagina volgen enkele mogelijkheden, zoekt u een andere invulling of een op maat gemaakt arrangement? Neem dan contact op met onze afdeling reserveringen, (bijna) alles is mogelijk!

Een vergadering combineren met teambuilding?

Onze mogelijkheden

Een voorbeeld van onze teambuildingsactiviteiten

Amfitheater

Een perfecte locatie voor uw bijeenkomst buiten. Het natuurlijke amfitheater ligt prachtig verscholen in de bossen van ons eigen landgoed.

Meer informatie

Bootcamp

Wilt u samen met uw team de dag gezond beginnen? Start dan met een bootcamp op ons landgoed samen met een deskundige trainer.

Meer informatie

Buitenkoken

Vuurtje stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn en een natuurlijke omgeving? Wij stellen graag met u het menu en arrangement op maat samen.

Meer informatie

Handboogschieten

Lukt het uw team om onder “druk” de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teamprestatie?

Meer informatie

Schapen drijven

Onder professionele begeleiding met border collies schapen drijven is niet alleen leuk, het brengt ook de communicatieve vaardigheden van uw medewerkers aan de orde.

Meer informatie

Segwaytour

Wilt u ons landgoed op een bijzondere manier verkennen? Dit kan bijvoorbeeld met een segway tour.

Meer informatie

Trimbaan

Als u tijdens uw verblijf wilt ontspannen middels een rondje hardlopen, dan heeft Woudschoten een prachtige route liggen op het eigen landgoed met 10 verschillende trimtoestellen.

Meer informatie

Wandeling Boswachter

Op het terrein van Woudschoten woont ook een eigen boswachter. Met hem kunt u een groepswandeling maken over ons landgoed.

Meer informatie

Schermen

Schermen is een bijzondere ervaring. Leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als teamtraining.

Meer informatie

Haka workshop

Haka workshop Een Haka workshop is een krachtige teambuildingsactiviteit. Door unieke locatie van deze workshop, namelijk midden in het bos, voelt deze workshop nóg krachtiger aan! Haka betekent dans en wordt voornamelijk beoefend door de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland. Haka is een uiting van zowel uiterlijke kracht als innerlijke kracht. Hierbij wordt zowel de stem als het…

Meer informatie
Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen