en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Teambuilding & buitenactiviteiten in Utrecht

Bent u op zoek naar een leuke teambuildingactiviteit? Of een actief bedrijfsuitje? Bij Woudschoten bieden we een groot aantal aan verschillende activiteiten. Daarbij maken we alle teambuilding programma’s op maat.

Breed aanbod teambuilding activiteiten

Ieder team heeft andere teamleden en doelstellingen. Daarom bieden wij onze gasten een groot assortiment aan verschillende teambuildingactiviteiten. Ga bijvoorbeeld Segway rijden om met het team een ontspannen sfeer te creëren. Of laat een grote 3D vlieger vliegen om de samenwerking te bevorderen. Wat u ook wilt bereiken met het team, wij bieden de geschikte activiteit.

De perfecte locatie voor teambuilding in Utrecht

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een eigen landgoed van maar liefst 45 hectare en is daarmee dé perfecte locatie om inspanning te combineren met ontspanning. Op ons landgoed vindt u bijvoorbeeld een amfitheater, verschillende wandelroutes door bossen en velden waar activiteiten georganiseerd kunnen worden. Daarnaast biedt onze accommodatie verschillende opties om de activiteit te starten of eindigen met een lekkernij of maaltijd. Start bijvoorbeeld met een uitgebreide lunch of sluit af met een gezellige borrel. Woudschoten kan u in al uw wensen voorzien.

Activiteiten combineren met vergaderen

Ook de verschillende zalen bij Woudschoten zijn uniek voor onze locatie. Wilt u de activiteit combineren met een vergadering? Dan hoeft u daarvoor niet eerst op zoek naar een andere accommodatie. Onderbreek bij ons uw vergader- of trainingssessie bijvoorbeeld voor een korte activiteit midden in de natuur. Of sluit een vergadering af met een leuke activiteit. Dat maakt uw verblijf op Woudschoten extra waardevol.

Hulp nodig bij het kiezen?

Het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken wanneer u een teambuildingactiviteit wilt doen. Gelukkig kan het personeel van Woudschoten u daarbij helpen. Neem gerust contact met ons op of plaats direct uw reservering.

Nu reserveren

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen