en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Tussen de bedrijven door

Tussen de bedrijven door

Als ik tussen de bedrijven door op het landgoed van Woudschoten mijn honden uitlaat, laat ik los. De controlfreak in mij gaat uit, mijn telefoon blijft werkeloos in mijn zak en mijn hoofd staat stil. Een uur later komen de ideeën. Altijd. Dat is wat de natuur met mij doet. Voor mij doet.

Zelf ben ik onrustig van aard. Ik hou van dynamiek, van verandering. Sinds ik bij Woudschoten ben, is er veel veranderd. Dat past me en dus ben ik hier al tien jaar. Tot mijn eigen verbazing.

Trots ben ik vooral op het feit dat de identiteit van Woudschoten door al die veranderingen heen gebleven is. We doen kennelijk weinig dingen die het de medewerkers onmogelijk maken om hun natuur te volgen. Anders gezegd: we geven de juiste mensen de vrijheid om zichzelf te zijn. En dat voelen onze gasten.

Ik ben door Woudschoten juist méér mezelf geworden. Heb de rust gevonden om te wachten op de kans die gaat komen.

Als ik het voor elkaar kan krijgen de rest van mijn werkende leven deze vibe te houden, dan zou ik er direct voor tekenen.

 

Dit wil ik delen