en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Referenties

Woudschoten heeft veel vaste gasten. Onderstaand vindt u een greep uit de referenties van onze vaste gasten over de afgelopen jaren. Mist u uw organisatie hier nog tussen? Wij horen het graag via info@woudschoten.nl

 

Leids Universitair Medisch Centrum
De kamers fijn, het eten is goed en er was rekening gehouden met allergieën en diëten. Ook de zaal was perfect: het scherm was prettig en het geluid uit de zaal beter hoorbaar door de apparatuur. De deelnemers die de tweedaagse op afstand bijwoonden, hebben alles ook goed kunnen volgen.

Alleen maar complimenten richting jullie! Bedankt voor alle goede zorgen.
Martine - LUMC
Intus
Gisteren (jan. 2020) weer een mooie klantendag georganiseerd voor onze klanten uit de GGZ en Ziekenhuizen. Een ontzettend geslaagde dag in deze mooie zaal van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum !

Nederlands Elftal
Bondscoach Ronald Koeman: "We hebben ons vanaf het eerste moment zeer thuis gevoeld in Woudschoten"
Beter Bed
Uitstekende faciliteiten in een oase van groen. Groot(s) maar toch intiem door de opzet van het gebouw. Door de diverse vleugels is er de mogelijkheid om gedeelten volledig beschikbaar te hebben voor een eigen event. Professioneel, persoonlijk en meedenken in mogelijkheden en ook flexibiliteit tijdens de voorbereiding. Op de congresdag zelf is absoluut het voltallige Woudschoten team een onderscheidend element!

Robbie Hendriks
Opleidings Manager
Van der Hilst Communicatie
Onze trainers en cursisten ervaren hun verblijf in de bossen prettig en even “los” van de alledaagse hectiek. Het personeel op de vloer en achter de schermen heeft klantvriendelijkheid en servicegericht zijn hoog in het vaandel staan. De communicatie tussen ons kantoor en Woudschoten is persoonlijk en daardoor verloopt de samenwerking soepel en is er oog voor detail.
Centrum Wiskunde & Informatica
De voor de omvang en technische benodigdheden van onze conferentie passende communicatie en faciliteiten zijn aanwezig op Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en daarom voor ons de reden om ieder jaar weer terug te komen. Onze ervaringen zijn zeer positief mede vanwege de goede samenwerking.
Volker Wessels
Onze recente ervaringen bij Woudschoten zijn positief, het personeel is vriendelijk, de keuken is uitstekend en er hangt een goede sfeer.Het meest verrassende bij Woudschoten is dat ondanks het feit dat er veel groepen in huis zijn je daar niets van merkt. Onze deelnemers waren zeer positief over de locatie dus ook een volgende keer zullen wij hier zeker terugkomen.
Innerland
Mooie locatie in een prachtige en inspirerende omgeving. We komen er al jaren en ze blijven ons positief verassen met hun service. Dat is echt knap!
Krauthammer
The team of Woudschoten showed a high sensitivity to our needs, a great sense of detail and an excellent speed of service. Their way of working was proactive and solution-oriented, from first meeting to end of conference. Each team member, on all levels, were available and welcomed us with professionalism and a great sense of humour. All this built a smooth cooperation and Krauthammer University Winter Session 2010 became a successful event!

Hogeschool van Amsterdam
Woudschoten is een centrale locatie in een mooie omgeving met goede conferentiezalen en prettige break out ruimtes. Dit in combinatie met de professionele service leveren tezamen een optimaal en inspirerend werkklimaat.
Strukton Civiel
Onze cursisten en trainers ervaren Woudschoten als een prettige locatie om te trainen. De organisatie is goed en klantgericht. Alle vragen worden direct opgepakt en opgelost en er wordt met de klant meegedacht. Je kunt echt merken dat het faciliteren van conferenties en trainingen de corebusiness is.
Rijkswaterstaat
Prettig werken in een vakantie omgeving. Tijdens het werk het idee hebben op vakantie te zijn!!!
Capgemini
Een persoonlijke en inspirerende omgeving met ruimte voor zelf-reflexie en ontwikkeling. Centraal gelegen en je bent er helemaal even uit.
Unilever
Woudschoten onderscheidt zich door flexibiliteit.
Schouten & Nelissen
Comfort gecombineerd met persoonlijke aandacht.
IMFO
Goede locatie, centraal gelegen met klantgericht en zeer vriendelijk personeel.
Inspectie Gezondheidszorg
Locatie prettig door ruimte, licht en sfeer.
Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen