en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Een sfeervolle evenementenlocatie in Utrecht

Zoekt u een locatie in midden Nederland om uw event te organiseren? Of u nu komt voor een jaarvergadering, congres, event of seminar, tot 350 personen hebben wij de perfecte ruimte voor uw business event. Woudschoten biedt met haar complete product voor een all-in prijs een multifunctionele accommodatie voor groepen.

Multifunctionele accommodatie

Voor elke gelegenheid zoals een kick off, een eindejaarsbijeenkomst, een kwartaalafsluiting of een personeelsfeest, hebben wij de perfecte ruimte.
Naast onze ruim 30 verschillende zalen, kunt u ook terecht in de Kapel. Voor winterse borrels is onze outdoor tent heel geschikt. Ook onze sociëteitsbar, het dinerrestaurant en het terras zijn sfeervolle locaties. We denken graag met u mee om de juiste accommodatie te kiezen voor uw evenement.

Wij bieden:

Diversiteit aan mogelijkheden voor uw perfecte diner, borrel, receptie of ander event
Sfeervolle en groene omgeving
Overnachting mogelijk in ons hotel
Gastvrijheid, dat is onze natuur

Onze ligging in Utrecht

Onze evenementenlocatie in Utrecht is goed te bereiken met de auto vanaf verschillende snelwegen en op ons ruime landgoed kunnen gasten gratis parkeren. Onze locatie midden op de Utrechtse Heuvelrug is omgeven door groen en doordat onze accommodatie is omringd is door 45 ha eigen landgoed, weet je zeker dat er genoeg ruimte is voor welke activiteit dan ook.

Een activiteit bij uw evenement

Wilt u uw evenement uitbreiden met een activiteit? Dan faciliteren wij dit graag. Kies bijvoorbeeld voor boogschieten, een escape room of een Segway tour. Zowel voor grote als voor kleine groepen bieden we leuke teambuildingsactiviteiten.

Ervaren specialisten voor uw evenement

Woudschoten heeft jarenlange ervaring in het faciliteren van evenementen. Deze ervaring stellen we volledig ter beschikking aan onze gasten. We helpen u dus graag met het kiezen van de beste locatie, een geschikt menu of het logisch indelen van het programma.

Gastvrijheid zit in onze natuur en bij een bezoek aan Woudschoten bent u verzekerd van kundig en ervaren personeel dat voor u klaar staat.

Wat zijn uw wensen?

Onze reserveringsmedewerkers gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen en ideeën te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling (telefoonnummer: 0343 492 492) of het reserveringsformulier invullen.

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen