en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

De kracht van een dynamisch samenspel

Bron: Management Support, juni 2018

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum is de? complete accommodatie voor een vergadering, teambuilding, congres of bedrijfsfeest. Nieuw te boeken: de met smaak gerenoveerde en gemoderniseerde Kapelzaal.

“Of we belangrijke marktontwikkelingen zien? Nou, absoluut”, zegt Judith Huizing, senior salesmanager van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum. “Iedereen is tegenwoordig druk, als tegenhanger zoekt men daarom steeds vaker een locatie in een groene, rustgevende en inspirerende omgeving. En een omgeving waar een inspannende vergadering of congres kan worden afgewisseld met bijvoorbeeld een ontspannen wandeling door het bos. Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist voldoet aan deze wens, het is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Maar er is meer dan het bos alleen. Woudschoten heeft drie vleugels: een businessevent vleugel met ruime foyer en comfortabele hotelkamers, de authentieke villa met vergaderzalen en superieure hotelkamers en het atrium; een training- en vergadervleugel met ruime ontvangst- ruimte, break-out rooms en executive hotelkamers.

ORIGINELE KAPELZAAL

De laatste negen jaar is alles onder handen genomen, iedere steen omgekeerd. De laatste ontwikkeling op dat gebied is de volledig gerenoveerde en gemoderniseerde Kapelzaal. “De authentieke details zijn behouden gebleven”, zegt Huizing. De zaal stamt namelijk uit 1932. “Het is een heel bijzondere zaal. Imposant en kleurrijk tegelijk dankzij de originele glas-in-loodramen die na de verbouwing helemaal tot hun recht komen.” Verder is er een prachtige, hardstenen vloer geplaatst en is het balkon vergroot en doorgetrokken langs de zijkant van de ruimte, waardoor een theaterbalkon met zitplaatsen is ontstaan. “De Kapelzaal is hiermee bijvoorbeeld uitermate geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Een lezing, of presentatie, diner en eindejaarsbijeenkomst”, stelt Huizing.

LUISTEREN NAAR DE VRAAG

Huizing laat weten dat Woudschoten veel investeert in de kwaliteit van de verschillende producten, zoals de zalen, de hotelkamers, het landgoed en de vergaderfaciliteiten. “Woudschoten is altijd in beweging en in ontwikkeling. De basis daarvan ligt vaak in de feedback die Woudschoten ontvangt van de gasten. Ieder event wordt gee?valueerd, samen met de boeker. Wat gaat goed en wat kan worden verbeterd aan ons product en aan onze dienstverlening.”

GEZOND EN ACTIEF IN DE BOSSEN

Woudschoten is door de groeiende vraag naar een groene omgeving waar inspanning en ontspanning samengaan, steeds meer in trek bij de bedrijven die gezond eten en bewegen belangrijk vinden. Zo biedt het Hotel & Conferentiecentrum een arrangement als ‘zakelijk fit’, waarbij de deelnemers kunnen kiezen voor een rondleiding over het landgoed onder begeleiding van een eigen boswachter, een loopclinic of een mountainbiketocht door de bossen.

Iedereen is tegenwoordig druk, als tegenhanger zoekt men daarom
steeds vaker een locatie in een groene rustgevende en inspirerende omgeving

TEAMBUILDING

Ook richt Woudschoten zich op het actief samenbrengen van teams. Hierin zijn veel verschillende mogelijkheden op het landgoed. Denk aan schapen drijven, boogschieten of gps-tochten. Huizing: “Vooraf, tussendoor en na afloop bereidt onze eigen keukenbrigade daarbij gezonde en lekkere hapjes. Kortom, ook culinair komen de deelnemers niets tekort.” De samenstelling van het programma wordt vaak gezamenlijk bepaald. “Sommige boekers weten heel goed wat ze willen, anderen hebben juist behoefte aan een sparringpartner. Bij reservering worden ze gekoppeld aan een vast contactpersoon, die hen van A tot Z begeleidt en ondersteunt.” Woudschoten nodigt managementondersteuners van harte uit om een keer te komen kijken naar alles wat Woudschoten heeft te bieden, inclusief de vernieuwde Kapelzaal. Huizing: “Je moet het met eigen ogen zien en ervaren. Bovendien werkt dat ook vaak het beste, als we samen de mogelijkheden bespreken. Dan komen we tot het beste resultaat. Dat is de kracht van een dynamisch samenspel.”

Dit wil ik delen