en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Veel sfeer in de Kapelzaal

Onderdeel van de Villa is de prachtige Kapelzaal. Ten tijde van de NCSV werd de Kapel ingezet voor allerlei zaken zoals gebedsruimte, voor zingeving bijeenkomsten en het Koor.

De Kapel is in 2017 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een ideale theaterruimte met balkon. Uiteraard zonder verlies van het authentieke karakter van de zaal. De originele glas-in-lood ramen zijn behouden, waardoor de sfeer in de Kapel niet verloren gaat.

Feestelijke bijeenkomsten

De flexibele indeling, de regieruimte, eigen garderobe en voldoende Wi-Fi vermogen  maakt de Kapelzaal uitermate geschikt voor zowel zakelijke- als feestelijke bijeenkomsten.
Denk hierbij aan een walking diner, netwerkdiner, receptie, diploma-uitreiking, jubilea en zelfs bruiloften.

ruimte op maat

Voor elke feestelijk gelegenheid zoals een kwartaal afsluiting, eindejaarsbijeenkomst of jubileum, biedt Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum de ideale ruimte. Naast de Kapel en de outdoor tent voor winterse borrels zijn ook de gezellige sociëteitsbar of ons sfeervolle dinerrestaurant perfecte locaties.

Onze reserveringsmedewerkers gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken.
U kunt hiervoor contact opnemen met onze reserveringsafdeling (0343 492 492) of het invullen van het contactformulier via onderstaande link.

contactformulier

Zaalopstelling

Kapel
90m2
60
32
20
120
36
50
Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen